Futbol Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

01.04.2024 - 11:01 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Villarreal – Atletico Madrid: Karşılıklı Gol Var (1.34 yerine 1.36)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Villarreal – Atletico Madrid karşılaşmasında Misli yazarı Gökhan Abdik, iki ekibin de karşılıklı goller bulmasını bekliyor.

Misli Yazarı Gökhan Abdik’in Yorumu

La Liga’da haftanın kapanışı çok güzel bir fikstüre sahne olacak. İki takım arasındaki son 5 maçın 4’ünde karşılıklı gol olmuş ve bu 4 maçta fileler en az 4 kez havalanmış. Bir benzerinin olacağını düşünüyorum ve bu maçta karşılıklı gol tercihini düşünüyorum. Riske girecek olanlar 2.5 üst ve 0 tercihini birlikte düşünebilirler. Ama benim ilk tercihim iki takımın da gol bulacağı yönünde. Lecce - Roma: Maç Sonucu 2 (1.72 yerine 1.48)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Lecce – Roma karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, konuk ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Stadio Via del Mare, uluslararası tatil öncesinde sırasıyla Salernitana ve Sassuolo'yu mağlup eden Lecce ve Roma arasında Pazartesi günü oynanacak Serie A maçına ev sahipliği yapacak. Luca Gotti'nin öğrencileri Salernitana karşısında galibiyete çok ihtiyaç duyuyordu ve bunu başardılar; takım İtalya'nın en üst ligindeki beş maçlık kazanamama serisine son verdi. Lecce taraftarlarına kutlama yapmak için bir neden daha vermeyi hedefliyor ancak bunu sakat üçlü Lameck Banda - Mohamed Kaba - Kastriot Dermaku olmadan yapmak zorunda kalacaklar. Romalılar, kulüp efsanesi Daniele De Rossi'nin dizginleri devralmasından bu yana tüm müsabakalarda iyi performanslar sergiliyor. Başkent ekibi Şampiyonlar Ligi yarışında kalmayı hedefliyor. Lorenzo Pellegrini maçtan men edilirken, Paulo Dybala iyileşme odasında kalmaya devam edecek. Lecce, savunma yönünden becerikli görüyor olsa da Lukaku faktörü ve Rossi sonrası güçlenen Roma’nın kazanma şansını yüksek görüyorum ve Roma galibiyeti öneriyorum. Alternatif düşünenler 2,3 gol bahsine yönelmeli. Sassuolo – Udinese: Karşılıklı Gol Var (1.60 yerine 1.63)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Sassuolo – Udinese karşılaşmasında Misli yazarı Müjdat Mustafa Muratoğlu, iki ekibin de karşılıklı goller bulacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Müjdat Mustafa Muratoğlu’nun Yorumu

Küme düşme hattının tam göbeğinde 19. sırada yer alan Sassuolo, güvenli bölgeye 2 puan uzaklıkta ve her maçı final niteliğinde oynuyor. Udinese için de stres bitmiş değil. 27 puanla ateş hattının sadece 3 puan uzağındalar. Sassuolo, son 6 lig maçında sadece Frosinone’yi yenebildi. Diğer tüm maçları ise kaybetti. Son 3 maçtır sadece 1-0 lık sonuçlar ortaya çıktı. Udinese ise çok dengesiz. Lazio’yu deplasmanda yendikten sonra evinde Torino’ya 2-0 kaybetti. Ligin ilk yarısında Udinese 2-0 öne geçmiş ama sonra 10 kişi kalmış, Berardi’nin penaltıları ise skoru 2-2 ye getirmişti. Bu maçta da, aralarındaki son 5 maçta olduğu gibi karşılıklı gol seçeneğinin ortaya çıkması çok muhtemel. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Yazarlar