Futbol Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri

Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri

24.05.2024 - 11:31 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden Günün Şampiyon Tercihleri

Bodrum FK - Çorum FK: Karşılıklı Gol Var (1.73 yerine 1.76)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Bodrum FK – Çorum FK karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, iki ekipten de gol bekliyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Geçen sezon Play-Off finalinde Pendik'e kaybeden Bodrum FK, 2 sene üst üste finale çıkmak istiyor. Deplasmandan 1-1'lik skorla döndüler fakat Çorum'un 10 kişi kaldığı bölümde 1 gol daha bulabilirlerdi. Bu kez iç sahadalar. Bodrum deplasmanı ligde pek çok takıma ters gelmiştir. Sıcak havayı da düşündüğümüzde Çorum adına şartlar daha da zorlu olabilir. Üstelik Ahmet İlhan cezalı, teknik direktör Serkan Özbalta da kulübede olmayacak. Ev sahibinde stoper Süleyman Özdamar son maçta aşil tendonundan sakatlanmıştı. Erkan ve Celutska'nın durumları belirsiz. Normal sezonda iç saha puan cetvelindeki en başarılı ikinci takım durumundaki Bodrum'u tura yakın görüyorum. Fakat iş uzatmalara kalabilir. İlk tercihim KG Var olacak.

Haberin Devamı

Real Madrid - Panathinaikos: İlk Yarı Sonucu 1 (1.44 yerine 1.46)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Real Madrid - Panathinaikos karşılaşmasında Misli yazarı Gökhan German, İspanyol ekibinin ilk yarı galibiyetini öneriyor.

Misli Yazarı Gökhan German’ın Yorumu

Geçen yıl finalde karşılaşan iki takım bu kez yarı finalde kozlarını paylaşacak. Real Madrid, Llull'un son saniye basketi ile şampiyon olmuştu. Olympiakos rövanş peşinde koşacak. Ama şansları çok değil. Fakat yıllardır aynı düzenle ve sistem içinde oynuyorlar. İyi savunma yapıyorlar. Oyunu kontrol edebilirlerse kazanmak için fırsatları olabilir. İki takımda da önemli eksik bulunmuyor. Olympiakos'ta McKissic ve Goss hastaydı ama iyileştiler. Ben Real Madrid'in maça iyi başlayıp ilk yarıyı önde bitireceğini düşünüyorum.

Venezia - US Palermo: Karşılıklı Gol Var (1.53 yerine 1.56)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Venezia - US Palermo karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, karşılıklı gol var seçeneğini tercih ediyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

İlk maçta ortada devam eden oyunda Venezia, ikinci yarıda bulduğu net pozisyonu iyi değerlendirip önemli bir avantajın sahibi oldu. Venezia’nın sezon içinde dış sahada buna benzer bir yapıyla bir çok kez kazandığına şahit olduk. Palermo, oyun arzusuna rağmen skora dönük oyunda son vuruşlarda başarılı olamadı. Palermo, bazı sürelerde risk almak zorunda. Venezia, özellikle iç sahada güçlü bir savunma takımı değil. Palermo’nun risk alma zorunluğu iki takım için gol şansını arttıracaktır. İlk maçın aksine gollü bir rövanş bekliyorum ve karşılıklı gol var bahsini öneriyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Haberin Devamı