Futbol Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri

Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri

27.05.2024 - 12:22 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden Günün Şampiyon Tercihleri

Vaasan Ps – Inter Turku: Maç Sonucu 1 (1.71 yerine 1.74)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Konyaspor – Galatasaray karşılaşmasında Misli yazarı Efe Şahin, ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Efe Şahin’in Yorumu

Inter Turku son 3 maçında güçlü rakiplere karşı net pozisyonlara giremedi ve çaresizce kaybetti. Vaasan’ın iyi gidişatı Kuopion tarafından iki maçta da sekteye uğratılsa da bu sezon hedefleri ligi çok daha iyi bir konumda bitirmek olacaktır. Kuopion mağlubiyetinin izlerini kötü giden Inter Turku karşısında sileceklerdir. Vaasan galibiyeti bekliyorum.

Lahti - Seinöjoen: Maç Sonucu 2 (1.73 yerine 1.76)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Lahti - Seinöjoen karşılaşmasında Misli yazarı Efe Şahin’in tahmini konuk ekibin kazanacağı yönünde.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Efe Şahin’in Yorumu

Seinöjoen, Jose Moreno ve Paananen ikilisi ile yoluna oldukça iyi devam etse de üst sıradaki takımlar arasında çok net parlayan bir takım çıkmadığı için puanlar şampiyonluk grubu sıralaması içinde oldukça yakın. Lahti biraz toparlasa da Seinöjoen’in derli toplu oyunu karşısında başarılı olabileceklerini düşünmüyorum. Seinöjen deplasmanda kazanacaktır. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Yazarlar