Diğer MİSLİ’den günün süper tercihleri

MİSLİ’den günün süper tercihleri

01.09.2023 - 11:25 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

MİSLİ’den günün süper tercihleri

Luton - West Ham: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan İngiltere Premier Lig karşılaşması Luton - West Ham mücadelesinde Misli yazarı Premier Lig Türkiye, deplasman ekibine güveniyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Lige harika başlayan deplasman ekibi, son iki maçında Chelsea'yi ve Brighton'ı 3-1 mağlup etti. Yaz transferinin ortalarına kadar sessiz bir tutum sergileyen West Ham, çok önemli oyuncuları kadrosuna kattı. Luton Town ise lige beklenildiği gibi oldukça kötü başladı. Ligin kadro kalitesi olarak en zayıf ekibi. Kısmen zorlu fikstürden geçmiş olsalar da oyun olarak pek vaad vermiyor. West Ham, ev sahibi ekip kapansa bile galibiyet alacaktır.

AS Roma - AC Milan: Maç Sonucu 0

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan İtalya Serie A karşılaşması AS Roma - AC Milan mücadelesinde Misli yazarı Sezer Kenar, beraberliği öneriyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Sezer Kenar’ın Yorumu

xSerie A’ya kötü bir başlangıç yapan Roma; 2 maçını da kazanıp averajla lider durumda olan Milan’ı konuk ediyor. Roma hem Salernitana hem de Verona karşısında aslında kötü bir performans sergilemedi. İki maçtır bir şanssızlık da söz konusu diyebilirim. Az pozisyon verseler de 2 maçta 4 gol yediler. Milan maçı hem moral hem 3 puan adına onlar için oldukça önemli. Renato Sanchez ve Abraham sakatlıkları sebebiyle yok. Dybala'nın durumu belirsiz. Konuk ekip Milan ise sahasında Torino’yu rahat geçti. Yeni transferler Ruben Loftus-Cheek, Christian Pulisic ve Tijjani Reijnders sezona iyi başladı. Pulisic skora da katkı yapıyor. Onlar için büyük avantaj. Ayrıca Giroud da atmaya devam ediyor. Bu deplasmanda da gol bulabilirler ancak Roma’da boş geçmez. KG Var diyorum. Taraf bahsi için ise yüksek oran arayanlara süper oranıyla birlikte beraberlik öneriyorum. 1-1, 2-2’lik skorlar neden olmasın.

Slovenya - Avustralya: Handikaplı Maç Sonucu (Ev Sahibi:3.5): 2

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan FIBA Basketbol Dünya Kupası karşılaşması Slovenya- Avustralya maçı için Misli yazarı Gökhan German, Avustralya’nın en az 4 farkla kazanmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Gökhan German’ın Yorumu

İki güçlü takım karşı karşıya. Slovenya ilk turda 3 maç kazandı. Avustralya ise 2. Yeni grupta puanlar taşınıyor ve ilk iki çeyrek finale kalacak. Slovenya Donçiç önderliğinde favori ve dikkatlerin üzerlerinde olan bir takım. Ama özellikle uzun rotasyonları çok dar. Mike Tobey dışında etkili pivotları yok. Avustralya daha sert ve atletik bir takım. Çok yüksek skorlu bir maç ve Avustralya'nın kazanmasını bekliyorum. 3.5 handikabı da geçerler. Tercihim 2.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!