Futbol Misli'den günün süper tercihleri

Misli'den günün süper tercihleri

28.10.2023 - 11:18 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de hafta sonu bülteninin heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misliden günün süper tercihleri

 

Rizespor – Galatasaray: Maç Sonucu 2 (1.34 yerine 1.51)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Rizespor - Galatasaray karşılaşmasında Misli yazarı Cengiz İzmitli, Galatasaray’ın yoluna kayıpsız devam edeceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Yorumu

Derbi maçta Beşiktaş'ı yenip Süper Lig'de üst üste 8. galibiyetini alan Galatasaray, hafta arası ŞL'de Bayern Münih'i konuk etti. İlk 65-70 dakika oyunu ciddi şekilde domine ettiler, birçok pozisyon buldular ancak maç sonunda tabelada 3-1 Bayern galibiyeti yazıyordu. Moral bozucu. Sakat sakat oynayan Mauro Icardi, Rize deplasmanında ilk 11 olur mu? Arjantinli yıldızın bu maçı da aradan çıkarıp Kasımpaşa karşısında dinlenmesi planlanıyor olabilir. Tanguy Ndombele sakat, göze çarpan başka eksik yok... Çaykur Rizespor ise son 2 deplasmanda toplamda 8 gol yiyerek kaybetti ama iç sahada bu sezon 4 maça çıkıp hiç yenilmediler. 4 maçın 3'ünde gol de yemediler. Taraftar desteği ile ciddi bir baskı kurdukları kesin ama rakip de Galatasaray. Bir kanatta Hakim Ziyech, diğerinde Wilfried Zaha olacak. Icardi'nin de oynadığı senaryoda sarı-kırmızılı takımın 3 puana ulaşması şaşırtmaz.

Haberin Devamı

Adana Demirspor - Konyaspor: Maç Sonucu 1 (1.51 yerine 1.55)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Adana Demirspor - Konyaspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, Adana Demirspor galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Konyaspor'da teknik direktörlük görevine Hakan Keleş getirildi. Ancak Adana Demirspor maçını tribünden takip etmesi bekleniyor. Mavi Şimşekler ise iç saha ile deplasmanda çok farklı performanslar gösteriyor. Evinde 5'te 5 yapıp, dışarıda hiç kazanamayan Adana Demirspor, yine taraftarı önünde galibiyete yakın taraf. Balotelli bir sürpriz olmazsa yetişecek. Kluivert'ın ekibinin kazanacağını düşünüyorum.

Chelsea – Brentford: Maç Sonucu 1 (1.42 yerine 1.46)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Chelsea – Brentford karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, tercihini ev sahibinden yana kullanıyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Chelsea 2. hafta üst üste evinde bir Londra derbisine çıkıyor. Geçen hafta 2-0 öne geçtiği Arsenal maçından 1 puanla ayrılmıştı Pochettino’nun takımı. Brentford ise geçen hafta Burnley’i 3-0 yenerek uzun bir aradan sonra 3 puanla tanıştı. Chelsea zaman geçtikçe daha iyi oynamaya başladı. Doğal olarak hem sakatlar takıma katıldıkça kalite artıyor hem de bireysel performanslar yükseliyor. Kaptan Reece James bu maçla sahalara dönecek ancak henüz ilk 11’de sahaya çıkacak kadar fit değil. İki ekipte de yeni bir sakatlık yok. Stamford Bridge’deki bu zorlu maçta benim tahminim 3 puanın ev sahibine gideceği yönünde. Raheem Sterling ve Mudryk önderliğinde gollü bir galibiyet bekliyorum Chelsea’den.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Haberin Devamı

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Yazarlar