Futbol Misli'den günün süper tercihleri

Misli'den günün süper tercihleri

07.11.2023 - 10:59 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de Şampiyonlar Ligi heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misliden günün süper tercihleri

 

Milan – Paris Saint Germain: Maç Sonucu 2 (2.03 yerine 2.11)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Milan – Paris Saint Germain karşılaşmasında Misli yazarı Halil İbrahim Yağış, Paris Saint Germain’in kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Halil İbrahim Yağış’ın Yorumu

Geçen sezon Şampiyonlar Liginde yarı final turu oynayan Milan, bu sezon gruplara kötü bir giriş yaptı ve 3 karşılaşmada da henüz galibiyetle tanışamadı. Ligde hızlı bir düşüş içine geçen ev sahibinde, tecrübeli hoca Stefano Pioli'nin koltuğu sallanmaya başladı. Kaybetme lüksünün olmadığı zorlu bir maça çıkacaklar. PSG ise teknik direktör Luis Enrique önderliğinde ligde oynadığı son 4 maçını kazanarak yükselişine devam ediyor. Ayrıca grupta oynadığı rakibi karşısında üstün futboluyla sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılmasını bilip liderlik koltuğuna oturdu. Takım olarak formda olan PSG, düşüşte olan rakibi karşısında baskı gücü yüksek bir futbolla mücadeleyi kazanacaklardır.

Haberin Devamı

Manchester City – Young Boys: Maç Sonucu 3.5 Üst (1.54 yerine 1.58)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Manchester City – Young Boys karşılaşmasında Misli yazarı Barış Keklik, karşılaşmanın 3.5 Üst biteceğini öngörüyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

Geçtiğimiz hafta ligde Bournemouth karşısında 6 gollü galibiyet alan Manchester City, bu gollerin hiçbirinde hatta asistlerde bile Erling Haaland ve Julian Alvarez'den yararlanmadı. Belçikalı kanat oyuncusu Jeremy Doku neredeyse tek başına maçı Manchester ekibine getirdi. Aynı maçın ikinci yarısında sakatlığı nedeniyle oyundan alınan Erling Haaland'ın bu maçta forma giyememe ihtimali oldukça yüksek. Jeremy Doku'nun da en azından bu maçta yedekte başlayacağını ve Pep Guardiola'nın o bölgede Grealish ile başlayacağını düşünüyorum. Rotasyon kadrolarının bile standartların çok üstünde olduğunu kabul etmek lazım. Matematiksel olarak grubu birinci bitirme ihtimalleri %100 olmadığı için bu maça rotasyon kadroyla çıksalar bile rakibi hafife alacaklarını düşünmüyorum. Young Boys'un da Avrupa için üçüncülük hedefini tutturması lazım. Bu maçta tabii ki de galibiyet almalarını beklemiyorum ama tempolu oyunlarıyla gol bulabilirler. Manchester City'nin ağır favori olduğu bu maçta 3.5 gol baremi aşılabilir.

Haberin Devamı

Kızıl Yıldız - Leipzig: Maç Sonucu 2 (1.37 yerine 1.41)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Kızıl yıldız – Leipzig karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye, Leipzig’in sahadan 3 puanla ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

İlk 3 maçta 1 puan toplayan Kızıl Yıldız'ın hedef maçı değil bu maç. Her ne kadar konuk ekip hafta sonu Mainz’a yenilmiş olsa da bu maçın favorisi. Büyük ihtimalle de grubu 12 puanla City’nin arkasında bitirecekler. Az farklı bir RB Leipzig galibiyeti bekliyorum bu maç sonunda. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Haberin Devamı

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.