Futbol Misli'den günün süper tercihleri

Misli'den günün süper tercihleri

12.11.2023 - 12:52 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misliden günün süper tercihleri

Adana Demirspor - Fenerbahçe: 1-X Çifte Şans (1.55 yerine 1. 64)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Adana Demirspor – Fenerbahçe karşılaşmasında Misli yazarı Cengiz İzmitli, Adana Demirspor’un karşılaşmadan puan veya puanlarla ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Yorumu

Sezona fırtına gibi başlayan Fenerbahçe, "Becao, Djiku & Fred" üçlüsünü aynı anda kaybedince arka arkaya 2 yenilgi kaçınılmaz oldu. Trabzonspor'a Kadıköy'de 3-2 kaybettiler, Ludogorets'e Bulgaristan'da diş geçiremediler. Adana Demirspor maçına giderken sakatların yanına İsmail Yüksek'in cezası da eklendi; sarı-lacivertli ekibin işi hiç kolay değil... Hiç kolay değil çünkü Adana Demirspor'da sakatlar (Nani, Svensson) iyileşti. Emre Akbaba'nın cezası (sarı kart) bitti. Badou Ndiaye, David Akintola ve Yusuf Sarı zaten geçen hafta takıma katılmışlardı. Göze çarpan bir eksikleri yok, iç sahada 6'da 6 ile gümbür gümbür ilerliyorlar... Kağıt üstünde Adana Demirspor'un Yeni Adana Stadyumu'nda yenilmesi zor. "1,0 Çifte Şans" diyeceğim. Rizespor – İstanbulspor: Maç Sonucu 1 (1.51 yerine 1.55)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Rizespor - İstanbulspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, ev sahibi ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor. Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

İstanbulspor, alt taraftaki direkt rakiplerinden önce Pendikspor'a 4 gol yiyerek kaybetti, ardından Samsunspor deplasmanında erteleme maçında mağlubiyet aldı. Hakan Yakın'ın ekibinde işler iyi gitmiyor. Defansif zaafları fazla, ön taraftaki üretkenlikleri kısıtlı. Çaykur Rizespor ise fena başlamadığı sezonda son 3 haftada 3 maçı da kaybetti. İlhan Palut ve öğrencilerinin artık reaksiyon vermelerini bekliyorum. Liverpool – Brentford: 3.5 Alt (1.52 yerine 1.56)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Liverpool - Brentford karşılaşmasında Misli yazarı Can Tongo’nun tahmini karşılaşmada toplam gol sayısının 3’ü geçmeyeceği yönünde.

Misli Yazarı Can Tongo’nun Yorumu

Liverpool, geçen hafta bizi çok şaşırttı. Brentford, çok iyi bir takım. Bu maçta savunma yönüyle de ön plana çıkabileceklerini düşünüyorum. Çoğunluğun aksine 3.5 alt seçeneğini değerli buluyorum. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Yazarlar