Futbol Misli'den günün süper tercihleri

Misli'den günün süper tercihleri

03.12.2023 - 11:37 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misliden günün süper tercihleri

Trabzonspor – Kayserispor: Maç Sonucu 1 (1.53 yerine 1.57)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Trabzonspor – Kayserispor karşılaşmasında Misli yazarı Can Tongo, ev sahibi ekibin karşılaşmadan 3 puanla ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Can Tongo’nun Yorumu

Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde hiç mağlubiyet yüzü görmedi. Kayserispor’u çok takdir ediyorum. İmkanları doğrultusunda sezona çok iyi başladı. Buna rağmen Trabzonspor’un kazanmasını bekliyorum. Fiorentina - Salernitana: Maç Sonucu 1 (1.27 yerine 1.30)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Fiorentina – Salernitana karşılaşmasında Misli editörü Sezer Kenar, ev sahibi ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Yorumu

Fiorentina ligde biraz da şanssızlığının sebebiyle hem Milan hem de Juventus’a daha üstün taraf olmasına rağmen kaybetmişti. Hafta içi Konferans Ligi’nde Genk’i yenerek gruptan çıkmayı garantilediler. Şimdi gözler tekrar Serie A’ya çevrildi. Salernitana ise sürpriz bir şekilde Lazio’yu yenerek ilk galibiyetini almayı başardı. Moralli bir şekilde sahaya çıkacaklar. Ancak Fiorentina'nın iç sahada baskılı oynamasını bekliyorum ve Salernitana bu baskıya dayanamayacaktır. Konuk ekipte Dia’nın durumu belirsiz. Ligdeki son 5 maçının 4’ünü kaybeden Mor Menekşeler için artık çıkış vakti olduğunu düşünüyorum. Salernitana’yı sahalarında mağlup edeceklerdir.

Monaco - Montpellier: Maç Sonucu 1 (1.44 yerine 1.48)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Monaco – Montpellier karşılaşmasında Misli yorumcusu Kerim Can Özdal, ev sahibi Monaco’yu galibiyete yakın görüyor.

Misli Yorumcusu Kerim Can Özdal’ın Yorumu

Monaco, PSG deplasmanında 5-2 yenilse de PSG'den sadece 2 şut eksik çekip tam 8 korner daha fazla kullandı. Montpellier, çarşamba Clermont'u ağırladığı erteleme maçında 1 puanı 87'deki penaltı golüyle kurtardı. Orta saha Esteve cezalı. Monaco kazanır.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Haberin Devamı

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Yazarlar