Diğer Misli'den günün süper tercihleri

Misli'den günün süper tercihleri

07.01.2024 - 12:29 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misliden günün süper tercihleri

Galatasaray - Konyaspor: İlk Yarı Sonucu X (2.24 yerine 2.30)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Galatasaray - Konyaspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever’in tahmini karşılaşmanın ilk yarısının eşitlikle sona ereceğini yönünde. Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Galatasaray bu sezon evinde tüm maçları kazandı. Bu maçların biri hariç de hepsinde ilk yarıyı Sarı-Kırmızılılar önde kapattı. Ancak bu kez Torreira ve Boey gibi takımın enerji merkezi diyebileceğimiz 2 ismi cezalı. Icardi sakat. Alternatifi Bakambu Afrika Kupası’nda. Milli takımına giden bir diğer isim Ziyech. Bu kez ilk yarıdan Galatasaray skoru alamayabilir. Üstelik Konyaspor’un da toparlanma aşamasında bir takım olduğu unutulmamalı. İlk yarı beraberlik tercihi mantıklı duruyor, üstelik de oran gayet güzel iken... Empoli – AC Milan: Maç Sonucu 2 (1.45 yerine 1.47)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçeneği bulunan Empoli – AC Milan karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, deplasman ekibinin karşılaşmayı kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

İtalya kupasında Cagliari karşısında aldığı 4-1’lik kolay galibiyetin ardından Milan, Empoli deplasmanına moralli çıkacak. Milan, Scudetto umutlarını canlı tutmak istiyor ve Cumartesi günkü karşılaşmada hücum odaklı bir yaklaşım benimseyeceklerini düşünüyorum. Konuk ekipte Fikayo Tomori, Tommaso Pobega, Noah Okafor, Malick Thiaw, Pierre Kalulu ve Marco Sportiello’nun sakatlıkları bulunuyor ancak cezalı oyuncu yok. Empoli ise küme düşme hattından kurtulmayı hedefliyor ancak Milan’a karşı oyun tempoları zayıf kalabilir. Ev sahibi için işleri daha da kötüleştirecek bir durum, defans oyuncusu Liberato Cacace’nin cezalı olması ve Bartosz Bereszynski ile Gabriele Guarino’nun sakatlıkları. Stefano Pioli İtalya Kupası zaferinde kilit oyuncuları dinlendirdiği için, Milan, oyun kalitesini yükseltecektir. Empoli deplasmanında Milan galibiyetine yönelmeyi mantıklı bir tercih olarak görüyorum.

Salernitana - Juventus: Maç Sonucu 2 (1.26 yerine 1.28)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçeneği bulunan Salernitana – Juventus karşılaşmasında Misli editörü Sezer Kenar, deplasman ekibinin kazanmasını bekliyor.

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Yorumu

Salernitana, Milan beraberliği sonrası Verona’yı deplasmanda yenerek düşme hattındaki rakiplerine yaklaşmış oldu. Hafta içi kupa mücadelesinde ise yine Juventus’la oynamış ve sahadan farklı bir yenilgiyle ayrılmışlardı. (6-1) Allegri yönetimindeki Juventus ise iyi gidiyor. Ligde Inter’le liderlik mücadelesi veren siyah-beyazlılar; kupada da rakibini rahat bir şekilde eleyerek üst tura çıktı. Ev sahibinde Dia, Cabral ve Coulibaly; Afrika Kupası’na gitti. Juventus’un yine kazanmasını bekliyorum ayrıca gollü bir maç olacağını düşünüyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Haberin Devamı

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Yazarlar