Futbol Misli'den Günün Süper Tercihleri

Misli'den Günün Süper Tercihleri

11.01.2024 - 12:08 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misliden Günün Süper Tercihleri

Sivasspor – Galatasaray: Maç Sonucu 2 (1.33 yerine 1.36)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Sivasspor – Galatasaray karşılaşmasında Misli yazarı Can Tongo, Galatasaray’ın deplasmandan 3 puanla döneceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Can Tongo’nun Yorumu

Bülent Uygun yönetiminde ilk maçta Sivasspor kazanmayı başardı. Galatasaray bu maçta şüphesiz favori. Çok eksik kadro Konyaspor önünde zorlanmadı. Bu maçta da ben Galatasaray’ın zorlanmasını beklemiyorum.

Trabzonspor – Samsunspor: Maç Sonucu 1 (1.50 yerine 1.54)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Trabzonspor – Samsunspor karşılaşmasında Misli yazarı Cengiz İzmitli, Trabzonspor’un kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Yorumu

Haberin Devamı

Trabzonspor belki Ankaragücü karşısında zor kazandı, belki takımda önemli isimler (Nicolas Pepe, Trezeguet, Stefano Denswil & Abdülkadir Ömür) yok ama eldeki kadronun kalitesi Samsunspor'un üzerinde. Samsunspor da bu sezon deplasmanda 9 maça çıkıp sadece 4 puan (1G 1B 7 M) toplayabildi. Olivier Ntcham ve Kingsley Schindler, AFCON'da. Bu iddaa oranı bana fazla geldi. 1,30'larda falan açılmalıydı. Trabzonspor hele de 3. sıraya kapak atmışken, iç sahada hata yapmaz.

Barcelona – Osasuna: Maç Sonucu 1 (1.25 yerine 1.27)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Barcelona – Osasuna karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, Barcelona galibiyetini öneriyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Ligde yarıştan kopan Barcelona için sezonun hedefi Şampiyonlar Ligi ve kupa. Ter Stegen ve Gavi'den yoksun olarak Osasuna maçına çıkacak olan Barça savunmasında Martinez ve Cancelo'nun da durumu da net değil. Osasuna ise ligde 6 maç kazanamadıktan sonraki 3 maçında 2 kez kazandı ama hücumdaki sıkıntılar sürüyor. Forvetleri Avila sakat. Derinde bekleyip hızlı hücum ararlar ama Barcelona baskısına fazla dayanmaları zor. Barcelona galibiyete yakın.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Haberin Devamı

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Yazarlar