Diğer Misli'den günün süper tercihleri

Misli'den günün süper tercihleri

26.01.2024 - 12:28 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misliden günün süper tercihleri

E. Frankfurt – Mainz 05: Maç Sonucu 1 (1.87 yerine 1.90)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan E. Frankfurt – Mainz 05 karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, ev sahibi ekibin sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Darmstadt ile 2-2 berabere kalan Eintracht Frankfurt, Mainz karşısına kazanma riskleri alabilecek kapasitede. Bundesliga’daki galibiyet serisine geri dönmeye çalışacak olan Frankfurt’da Fares Chaibi, Ellyes Skhiri ve Omar Marmoush uluslararası görevdeyken, Sasa Kalajdic ve Mehdi Loune sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Mainz ise Wolfsburg ile 1-1 berabere kaldıktan sonra Cuma günkü karşılaşmaya çıkıyor. Mainz, Bundesliga’da yedi maçtır kazanamıyor, bu süreçte kötü oyunlar sergilediler. Jae-Sung Lee 2024 Asya Kupası’nda Güney Kore’yi temsil ederken, diğer orta saha oyuncusu Nelson Weiper diz sakatlığı nedeniyle saha kenarında. Frankfurt, genel anlamda rakibinden daha iyi durumda. Ev sahibi ekibin galibiyetine yönelmeyi mantıklı bir tercih olarak görüyorum.

Haberin Devamı

Chelsea – Aston Villa: Maç Sonucu 1 (1.75 yerine 1.78)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Chelsea – Aston Villa karşılaşmasında Misli yazarı Premier Lig Türkiye’nin tahmini ev sahibinin karşılaşmayı kazanacağı yönünde. Misli Yazarı Premier Lig Türkiye’nin Yorumu

Chelsea, salı gecesi Boro’yu 6-1 geçti ve Lig Kupası’nda finale kaldı. Oldukça moralliler. Sakatlıktan dönen Chilwell, bu maçta forma giydi. Ekim ayındaki Brentford yenilgisinden sonra Maviler, iç sahada tüm kulvarlarda çıktığı 7 maçta da kazandı. Özellikle Cole Palmer çok formda. İki ekipte de yeni bir sakatlık yok, milli takımlardan elenip dönen de olmadı henüz. Aston Villa da bu sezonun flaş ekiplerinden, son 14 resmi maçında sadece 1 kez kaybetti. 3. Turda Boro deplasmanında 1-0 kazanıp tur atlamışlardı. Chelsea de iç sahada Preston’ı 4 golle geçmişti. Watkins, son zamanlarda duruldu. Chelsea’de işler yavaştan rayına giriyor, özellikle iç sahada. Zorlu bir maç olacak ama ben Pochettino’nun ekibinin saha ve seyirci avantajıyla kupada kazanıp tur atlayacağını düşünüyorum 90 dakika sonunda.

Haberin Devamı

Anadolu Efes - Monaco: Maç Sonucu 1 (1.43 yerine 1.45)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Anadolu Efes – Monaco karşılaşmasında Misli yazarı Fatih Saboviç, Anadolu Efes’in karşılaşmayı kazanmasını tamamlamasını bekliyor.

Misli Yazarı Fatih Saboviç’in Yorumu

Fransız devi Monaco'nun EuroLeague'deki son hafta maçlarına göz attığımızda iç sahada bambaşka bir baskın oyun sergileyen ancak bunu deplasmana yansıtamayan bir takım görüyoruz. Zirvedeki Real Madrid'i 98-74 gibi bir skorla saf dışı bıraktılar. Jordan Loyd, Mike James, Diallo ve Motiejunas çift haneleri görerek yıldızlaştı. Anadolu Efes ise yönetimden koç Erdem Can'a güven oyu geldikten sonra bambaşka bir psikolojiye büründü. Monaco'nun ağırladığı Real Madrid'i yendiği 98-74'lük skorla onlar da Sinan Erdem'de Barcelona'yı yıktılar. Beaubois, Larkin ile dışarıdan; Pleiss ve Oturu ile de boyalı alandan oyunu domine etmeyi bildiler. Temsilcimiz açısından zorlu bir karşılaşma olabilme potansiyeli

Haberin Devamı

su götürmez bir gerçek... Ancak bu özellikle Monaco'nun da Efes'in de dış atışları yapan yıldızlarının günlerinde olup olmamasıyla doğru orantılı... Bench katkısını iyi sağlayan Efes'i, taraftarının önünde avantajlı görüyorum. Tercihim maç sonu 1 olacak. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Yazarlar