Futbol Misli'den günün süper tercihleri

Misli'den günün süper tercihleri

29.01.2024 - 10:36 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misliden günün süper tercihleri

Kayserispor - Antalyaspor: Maç Sonucu X (2.95 yerine 3.00)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Kayserispor - Antalyaspor karşılaşmasında Misli yazarı Cengiz İzmitli, karşılaşmanın berabere biteceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Yorumu

Bir tarafta Sergen Yalçın, diğer tarafta çiçeği burnunda Burak Yılmaz olacak. Kayserispor'da kötü gidişat sonrası Recep Uçar'la yollar ayrıldı, Burak Yılmaz ayağının tozuyla Sergen Yalçın'ın karşısına çıkacak. Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'u kırılması güç bir görüntüde. Burak Yılmaz'ın Beşiktaş performansı iç açıcı değildi ancak yeni antrenörler yeni takımlarında, ilk maçlarda ekstra motivasyon sağlayabiliyor. Sistem kuponlarında "MS X" denenir. İstanbulspor - Samsunspor: Maç Sonucu 2 (1.87 yerine 1.90)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan İstanbulspor – Samsunspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever’in tahmini deplasman ekibinin karşılaşmayı kazanacağı yönünde. Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Ligin dibinde bulunan İstanbulspor, her geçen hafta biraz daha umudunu yitiriyor. Galatasaray deplasmanında elbette kötü oynamadılar ancak kadro kaliteleri puan çıkartmaya yetmedi. Transfer yapmadığı gibi mevcut kadrosundaki önemli isimleri de kaybetmeye başlayan İstanbulspor'un Samsun karşısında işi hiç kolay değil. Karadeniz ekibi formda. Son 3 haftada 7 puan elde ettiler. İstanbul'da da kazanmaya yakınlar. Salernitana - Roma: Maç Sonucu 2 (1.44 yerine 1.46)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Salernitana – Roma karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, Roma’nın karşılaşmayı kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Salernitana, son üç lig maçını da kaybederek bir kez daha form düşüklüğü yaşadı. Lassana Coulibaly ve Jovane Cabral uluslararası görevde. Federico Fazio, Lorenzo Pirola ve Boulaye Dia gibi isimler sakatlıkları nedeniyle forma giyemiyor. Roma, Daniele De Rossi'nin yeni patron olarak çıktığı ilk maçta Verona'yı 2-1 yenerek Jose Mourinho'suz hayatlarına devam ediyor. Her halükarda, Salernitana'nın en keskin hallerinde görünmediği için Roma’nın kazanma şansı artıyor. Deplasman ekibinde Ndicka, Azmoun ve Aouar uluslararası görevdeyken, Leonardo Spinazzola hafta sonu sakatlandığı için Rasmus Kristensen ilk on bire girebilir. Haftanın kapanış maçında Roma galibiyeti, ideal bir tercih olarak ön plana çıkıyor. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 

Yazarlar