Ankaragücü MKE Ankaragücü - Serik Belediyespor: 2-1

MKE Ankaragücü - Serik Belediyespor: 2-1

26.09.2018 - 21:48 | Son Güncellenme:

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında MKE Ankaragücü sahasında Serik Belediyespor'u 2-1 yenerek 4. tura yükseldi.

MKE Ankaragücü - Serik Belediyespor: 2-1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında ağırladığı TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Serik Belediyespor'u sahasında 2-1 mağlup ederek turnuvada 4. tura yükseldi.

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü: 2 - Serik Belediyespor: 1

Stat: Ankara Osmanlı
Hakemler: Bahattin Şimşek, Selahattin Altay, Murat Şener

MKE Ankaragücü: Altay Bayındır, İlhan Parlak, Alihan Kubalas, Kaan Uykur, Mahmut Akan, Sedat Ağçay, Erdem Şen (Dk. 78 Mehmet Sak), Cerci, Putsila, Kenan Özer, Kehinde
Teknik Direktör: İsmail Kartal

Serik Belediyespor: Cemal Can Düzce, Atakan Cangöz, Burçin Yüksel, Erdal Pekdemir, Erdi Taşkent, Sinan Kalaycı, Samet Alp, Ahmet Teker, Taner Çekiç, Çağlar Özel (Dk. 68 Mehmet Kaya), Volkan Serim
Teknik Direktör: Mehmet Şansal

Goller: Dk. 10 Lanre Kehinde, Dk. 23 Alessio Cerci (MKE Ankaragücü); Dk. 45+1 Volkan Serim (Serik Belediyespor)
Sarı Kartlar: Dk. 63 Kaan Uykur (MKE Ankaragücü); Dk. 65 Samet Alp, Dk. 90+1 Erdi Taşkent (Serik Belediyespor)

Haberin Devamı

Maçın ardından

İsmail Kartal: "Futbol böyle bir şey, cezayı hemen keserler"

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Serik Belediyespor'u 2-1 yenerek 4. tura yükselen MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü İsmail Kartal, bu müsabakada takımda az şans bulan ve altyapıdan gelen oyunculara şans verdiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İsmail Kartal, kupadaki ilk maçlarına çıktıklarını hatırlatarak, "Bazı sakat oyuncularımız var, diğer oyuncuları da riske etmek istemedik. Maça iyi ve disiplinli başladık. Skor 2-0 olduktan sonra futbolcular biraz bireysel oynamaya başladı. Futbol böyle bir şey. Cezayı hemen keserler. Devre 2-1 bitti. İkinci yarıda istediğimiz futbolu oynayamadık. Rakibimiz, bir Süper Lig takımına karşı iyi motive olmuş. Teknik ekibi ve futbolcularını tebrik ediyorum. Kazanıp turu geçtiğimiz için memnunum." diye konuştu.

Mehmet Şansal: "Bizim açımızdan tarihi bir maç oldu"

TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Serik Belediyespor'un teknik direktörü Mehmet Şansal, tarihlerinde ilk kez Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadıklarını hatırlatarak, "Bizim açımızdan tarihi bir maç oldu." dedi.

Şansal, 2,5 yıldır takımla beraber olduğunu ve geçen sezon şampiyonluk yaşayarak TFF 3. Lig'e çıktıklarını belirterek, şunları söyledi:

Haberin Devamı

"63 yıl sonra ilk kez profesyonel lig heyecanı yaşıyoruz. Tarihimizde ilk kez katıldığımız kupada ilk turu geçip, ikinci tura yükseldik. İkinci turda MKE Ankaragücü ile gurur duyarak oynadık. Biz hem bugüne hem de geleceğe yatırım yapan bir proje takımıyız. Belediye başkanımız Ramazan Çalık önderliğinde çok daha iyi yerlere gelmek istiyoruz. Burada temsil edilmek de büyük önem arz ediyor. Gücümüz neyse onu ortaya koyduk. Dostane bir maç oldu."