Dünyadan Futbol Mohamed Salah'a Suudi Arabistan kancası! Dudak uçuklatan maaş

Mohamed Salah'a Suudi Arabistan kancası! Dudak uçuklatan maaş

24.08.2023 - 18:20 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan'da devlet desteği sonrası kulüpler bu yaz transfer döneminde kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirdi. Suudi Arabistan temsilcisi Al Ittihad'ın yeni hedefinin Mohamed Salah olduğu iddia edildi. Mısırlı yıldıza 3 yıl için ödenmesi planlanan maaş dudak uçuklattı.

Mohamed Salaha Suudi Arabistan kancası Dudak uçuklatan maaş

Liverpool'da son dönemde mutsuz olduğu iddialarıyla gündeme gelen Mohamed Salah'a talip çıktı. Suudi Arabistan temsilcisi Al Ittihad'ın Mısırlı yıldızı kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. Mohamed Salahtransfer etmek için harekete geçen Al Ittihad'ın yıldız futbolcuya ödemeyi planladığı maaş ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan basını, Mohamed Salah için gözden çıkarılan bonservis bedelini de duyurdu. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Mohamed Salaha Suudi Arabistan kancası Dudak uçuklatan maaş

YILDIZLAR SUUDİ ARABİSTAN'DA

Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad kadrosunu önemli isimlerle güçlendirdi. Chelsea forması giyen N'Golo Kante orta saha kurgusuna dahil edildi. 32 yaşındaki oyuncu için herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi. Real Madrid'le sözleşmesi sona eren Karim Benzema da Suudi Arabistan'ın yolunu tuttu.

Al Ittihad'ın bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı ilk isim Jota oldu. 24 yaşındaki Portekizli için 29 milyon 100 bin euro bonservis bedeli ödendi. Liverpool'un yıldızı Fabinho ise 46 milyon 700 bin euroluk bedelle Al Ittihad'a imza attı.

SALAH'A DUDAK UÇUKLATAN MAAŞ

Haberin Devamı

Suudi Arabistan basınından Arriyadiyah'ın haberine göre; Al Ittihad, Mohamed Salah'ı transfer etmek için harekete geçti. Suudi Arabistan temsilcisinin 31 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlamak adına Liverpool'a teklifini sunmaya hazırlandığı aktarıldı.

Mohamed Salaha Suudi Arabistan kancası Dudak uçuklatan maaş

Al Ittihad'ın Mohamed Salah'ın bonservisini almak için Liverpool'a 100 milyon euroluk bir bonservis teklifinde bulunacağı kaydedildi. Al Ittihad'ın Mohamed Salah'a sunacağı sözleşme şartları ise dudak uçuklattı. Suudi Arabistan temsilcisinin teklifin kabul edilmesi halinde Mohamed Salah'a 3 yıl için 240 milyon euro maaş ödeyeceği belirtildi.

SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTECEK

Premier Lig'de bu sezon 2 maçta şans bulan Mohamed Salah, 1 gol ve 1 asist üretti. Liverpool ile sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Mısırlı yıldızın güncel piyasa değeri 65 milyon euro.

El Mokawloon altyapısında futbola başlayan Mohamed Salah daha sonra Basel, Chelsea, Fiorentina ve Roma formaları giydi. Liverpool, 2017-2018 sezonu başında Mohamed Salah için 42 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Mısır Milli Takımı'nda 88 maça çıkan 31 yaşındaki yıldız, 49 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar