Beşiktaş Moledo bombası

Moledo bombası

20.05.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın transfer etmeyi düşündüğü Metalist Kharkivli stoperin 2013 yılının aralık ayından bu yana resmi maçta oynamadığı ortaya çıktı.

Moledo bombası

Oyuncunun bu durumu siyah-beyazlı yönetimde soru işaretleri oluşturdu. Stoper transferinde liste başında yer alan Metalist Kharkiv'den Moledo'da ilginç bir detay ortalığı karıştırdı.

Haberin Devamı

Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in çok istediği bu oyuncuyu araştıran siyah - beyazlı yönetim, Moledo'nun 2013 yılının aralık ayından bu yana resmi bir maça çıkmadığını tespit etti. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giymeyen Moledo'nun transferinin riskli olacağını düşünen bazı yöneticiler, listedeki başka isimlere gidilmesini tavsiye etti.

Moledo'dan önce bonservisi Porto'da olan Rolando'yu çok isteyen, fakat maliyetinin yüksek olması nedeniyle Metalist'e yönelen Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncunun uzun zamandır maç oynamaması nedeniyle acele etmeme kararı aldı. Siyah-beyazlılar, Moledo ile anlaşsa bile oyuncuyu geniş kapsamlı bir sağlık kontrolünden geçirecek.

Son olarak 4 Aralık 2013 yılındaki Dinipro maçında oynayan Rodrigo Moledo için yorum yapan yöneticilerin, "Çok maç eksiği var. Alacağımız stoper doğrudan ilk on bir oynamalı" diye konuştukları öğrenildi.

Haberin Devamı

Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in, Moledo'nun çok güçlü bir oyuncu olduğunu belirterek, Beşiktaş'ın yılladır özlemini duyduğu hırçın bir stoper olduğu yönünde yönetime rapor da verdiği ortaya çıktı.