Milli Takım Montella'nın kardeşi rahatsızlandı, A Milli Takım kafilesi Münih'e iniş yaptı

Montella'nın kardeşi rahatsızlandı, A Milli Takım kafilesi Münih'e iniş yaptı

22.11.2023 - 07:29 | Son Güncellenme:

EURO 2024'e lider olarak vize alan A Milli Takım kafilesini İstanbul'a taşıyan zorunlu olarak Münih'e iniş yaptı. TFF'den yapılan açıklamada Montella'nın kardeşinin rahatsızlanması üzerine tedbir amaçlı Münih'e iniş yapıldığı duyuruldu. Daha sonra yapılan açıklamada A Milli Takım kafileyi taşıyan uçağın Münih'ten havalandığı ve 11.30'da İstanbul Havalimanı'na iniş yapacağı duyuruldu.

Montellanın kardeşi rahatsızlandı, A Milli Takım kafilesi Münihe iniş yaptı

Galler maçı sonrası Türkiye'ye dönmekte olan A Milli Takımı taşıyan uçak, teknik direktör Vincenzo Montella'nın kardeşinin rahatsızlanması üzerine tedbir amaçlı Münih'e inmek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada "A Millî Takım kafilesini Cardiff’ten İstanbul’a taşıyan uçak, yolcular arasında bulunan Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella’nın kardeşi Emanuele Montella’nın rahatsızlanması üzerine tedbir amaçlı olarak Münih Havalimanı’na iniş yapmıştır.

TFF Millî Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop ve Vincenzo Montella, E. Montella’nın detaylı muayenesine refakat etmek üzere, A Millî Takım doktoru ile birlikte uçaktan ayrılmıştır.

A Millî Takım uçağının İstanbul Havalimanı’na varış saati kesinleştiğinde gerekli duyuru yapılacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Daha sonra yapılan açıklamada A Milli Takım kafileyi taşıyan uçağın Münih'ten havalandığı ve 11.30'da İstanbul Havalimanı'na iniş yapacağı duyuruldu.

Haberin Devamı