Mr. Son Dakika

Mr. Son Dakika

Tüm Yazıları

Fenerbahçe'de Alex'in ayrılışının ardından spor kulislerinde Aykut Kocaman'ın istifa edeceği iddiaları yayıldı.
Konu ile ilgili dün Rıdvan Dilmen, "Aykut Kocaman yarın bırakırsa kimse şaşırmasın" dedi.
Bu iddialara Fenerbahçe Kulübü'nden önce Mr. Son Dakika noktayı koydu.
İstifa haberlerinin ardından Aziz Yıldırım'ın Aykut Kocaman'ı aradığını belirten MR Son Dakika aralarında geçen diyaloğu şöyle anlattı...

Bugün spor kulislerinde yayılan Aykut Kocaman'ın Aziz Yıldırım ile görüştüğü ve istifasını verdiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Haberin Devamı

Mr. Son Dakika'nın konu ile ilgili flaş duyumunu sizlerle paşlaşıyoruz: Aykut Kocaman'ın bugün istifa etme olasılığı hiç yok. Mr. Son Dakika'nın bu sözlerinin ardından Fenerbahçe Kulübü de iddiaları yalanladı.

Mr. Son Dakika'nın konu ile ilgili sözleri şöyle:

* Aziz Yıldırım, demin A.Kocaman'ı arayıp "Ne o, benim haberim olmadan istifa mı ettin?" diye sormuş. İstifa haberiyle beraber dalga geçmişler

* Evet, kulüp de Aykut Kocaman-Aziz Yıldırım görüşmesini yalanladı resmen..

* Kocaman'dan Alex'e: "Git biraz kafanı dinle.. Sonra gel oturalım, sana bir idman programı yapalım.." Alex'in A2'ye gönderileceği yalan!

* Aykut Kocaman'dan Alex'e: "Alex, beraber yapamıyoruz. Ben bırakmak istedim, kabul görmedi.. Kalacaksam seninle çalışmak istemiyorum.."

* Aykut Kocaman'ın bugün istifa edeceğini hiç sanmıyorum..






Fenerbahçe Kulübü'nden açıklama geldi

Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım'ın bugün sabah saatlerinde Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman ile istifa içerikli bir görüşme yaptığı üzerine spekülatif ve tamamen asılsız haberler yer almaktadır.

Başkanımız, bazı yöneticilerimizle birlikte daha önceden planlanan projeler çerçevesinde kulübümüzde bir takım görüşmeler sürdürmektedir; iddiaların aksine bugün Sayın Hocamızla herhangi bir görüşme yapmamıştır.

Bu tip asılsız ve itibarsızlaştırma yönelimli haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Kulübü