Fenerbahçe Muhammed bin Selman, Şampiyonlar Ligi için gözünü kararttı! Fenerbahçe'nin iki yıldızı transfer listesinde

Muhammed bin Selman, Şampiyonlar Ligi için gözünü kararttı! Fenerbahçe'nin iki yıldızı transfer listesinde

27.04.2023 - 08:35 | Son Güncellenme:

Uluslararası medyada MBS olarak anılan Newcastle United'ın sahibi Muhammed bin Selman, Şampiyonlar Ligi'nde başarı için kesenin ağzını açtı. Premier Lig'de Eddie Howe komutasında Devler Ligi potasına giren siyah-beyazlı kulübün hedefinde Fenerbahçe'nin iki yıldızı da var. İngiliz basınında yer alan habere göre Newcastle United, transfere 150 milyon pound bütçe ayırdı.

Muhammed bin Selman, Şampiyonlar Ligi için gözünü kararttı Fenerbahçenin iki yıldızı transfer listesinde

Muhammed bin Selman'ın sahibi olduğu Newcastle United, Premier Lig'de fırtına gibi esiyor. Daily Mail'in haberine göre; Şampiyonlar Ligi potasına giren siyah-beyazlı kulüp transfere tam 150 milyon pound (yaklaşık 3.6 milyar TL) ayırdı. 'Saksağanlar' lakaplı kulüp, Fenerbahçeli iki yıldıza kanca attı. İşte detaylar... 

Haberin Devamı

 ATTILA SZALAI ŞOKU

Bu sezon sakatlıklardan çok çeken Fenerbahçe'ye bir kötü haber de Attila Szalai'den geldi. Sarı-lacivertli kulüp, Macar stoperin sağ diz iç yan bağlarında esneme ve ödem tespit edildiğini duyurdu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Attila Szalai’nin İstanbulspor ile oynanan karşılaşmada yaşadığı sakatlık sonrasında MR görüntülemesi gerçekleştirilmiştir. Sağ diz iç yan bağlarında esneme ve ödem tespit edilen oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi. Deneyimli savunmacının sakatlığı nedeniyle 1 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Macar stoper, cumartesi günü oynanacak Sivasspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Muhammed bin Selman, Şampiyonlar Ligi için gözünü kararttı Fenerbahçenin iki yıldızı transfer listesinde

JOAO PEDRO KARARSIZLIĞI

Haberin Devamı

Brezilya asıllı İtalyan oyuncu, Başakşehir karşısında sonradan oyuna girip attığı 2 golle galibiyeti getirdi. Joao Pedro, 90 dakika sahada kaldığı İstanbulspor mücadelesinde de ağları sarsmayı başardı. Ancak tecrübeli hücumcu, attığı gole rağmen oyun olarak etkisiz kaldı. Batshuayi’nin halen takımla çalışmalara başlamaması, King’in ise tam hazır olmaması nedeniyle Pedro, şu anda Serdar Dursun dışında alternatifsiz. Bu nedenle Jesus, öğrencisini oynatma konusunda kararsız.

NEWCASTLE EMİN ADIMLARLA DEVLER LİGİ'NE...

Newcastle United, geçen sezon Premier Lig’de kalma savaşı verirken Suudi sermayesinin yatırımıyla birlikte kaliteli transferler yaparak gidişatı tersine çevirmişti. Eddie Howe yönetiminde bu sezon çok iyi bir performans sergileyen siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi bileti almaya çok yakın. Tottenham gibi güçlü rakibi kendi sahasında 6-1 mağlup ederek gövde gösterisi yapan siyah-beyazlı kulüp, transfer için şimdiden kolları sıvadı. Muhammed bin Selman Devler Ligi'nde başarılı olacak kadro oluşturmak için kesenin ağzını açtı.

Muhammed bin Selman, Şampiyonlar Ligi için gözünü kararttı Fenerbahçenin iki yıldızı transfer listesinde

TRANSFERE 150 MİLYON POUND BÜTÇE AYIRDILAR
Daily Mirror, Newcastle United'ın yaz dönemi için 150 milyon poundluk (yaklaşık 3 milyar 645 milyon TL) bütçe ayırdığını yazdı. Gazete, lakabı Saksağanlar olan kulübün Arsenal’ın sol beki Kieran Tierney ile birlikte Fenerbahçe’nin iki yıldızı Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu’nu en önemli transfer hedefi olarak belirlediğini öne sürdü.

Haberin Devamı

ARDA GÜLER 10 GOLE DİREKT KATKI YAPTI

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler, Jorge Jesus'tan formayı kaparken özellikle son haftalardaki performansıyla göz doldurdu. 18 yaşındaki futbolcu bu sezon 27 maçta 6 gol attı, 4 asist yaptı. Sarı-lacivertli takımın istikrarlı ismi Ferdi Kadıoğlu ise 40 maçta forma giyerken 1 kez ağları salladı, 3 asistle oynadı. 

Muhammed bin Selman, Şampiyonlar Ligi için gözünü kararttı Fenerbahçenin iki yıldızı transfer listesinde