Beşiktaş Muhammed Demirci'den itiraflar...

Muhammed Demirci'den itiraflar...

16.04.2016 - 09:52 | Son Güncellenme:

2. Lig ekibi İstanbulspor'da top koşturan Beşiktaş'ın eski genç yeteneği Muhammed Demirci'den çarpıcı açıklamalar...

Muhammed Demirciden itiraflar...

Beşiktaş'ta yıldızı parlayan, daha sonra performans olarak inişe geçen ve şu anda İstanbulspor'da kariyerini sürdüren Muhammed Demirci birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte Muhammed Demirci'nin sözleri:

"Beşiktaş, Galatasaray karşısında yenikti. Dakikalar 78’i gösteriyordu. “2-0 yeniktik.. Topum direkten döndü. Dönmese 2-1 olacaktı ve biz maçı çevirebilirdik. O anı kader şeklinde düşünmüyorum ama bugünden bakınca kırılma anı. O gol olsaydı bugün çok farklı olurdu. ‘Hayır olmazdı desem’ olmaz. Çıkan olaylardan sonra hükmen yenileceğimizi biliyordum ve üzgündük. Ama kendi açımdan da derbide oynadığım için içim kıpır kıpırdı. Uyuyamadım. Ve orada o gol olsaydı çok farklı olurdu.Şu anda da açıp bazen izliyorum. Ve kendi videolarımdan izlediğim tek şeydir. Sadece onu izliyorum.”

KEŞKE O FOTOĞRAFI ÇEKTİRMESEYDİM

Bana daha mantıklı kararlar verdirecek birileri olsaydı, kariyerim farklı olabilirdi. Özeleştiri her zaman yapıyorum. Mesela özel yaşantıma çıkan bir fotoğraf vardı. Talihsiz şekilde başıma bir olay geldi. O fotoğrafın çıkması da beni çok olumsuz etkiledi. Ben bunu algılayamadım. Sonra bir kaza geçirdim. Kaza da hemen olay oldu. Sanki ben kaza yapamazmışım gibi, çok fazla büyütüldü. Şu an bile kırmızı kart görüyorum, o kaza fotoğrafını koyuyorlar. Bir kızla çıkan fotoğrafımı manşete kullanıp ‘Muhammed kırmızı kart yedi’ diye yazıyorlar. Beni hep geriye götürmeye çalışıyorlar insanların kafasında.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’TA BAZI ŞEYLERİ BAŞARDIM

Beşiktaş'tayken “Bu iş olmayacak” dediğim zaman olmadı Çünkü ben bazı şeyleri başardım. Eğer doğru şekilde çalışırsam yine aynı şeyleri başarırım. Eğer başaramazsam hatayı kendimde ararım.

MENTAL SIKINTI NE?

Mental olarak neyim eksik? Saha içinde daha fazla profesyonel olmam; yüzde yüz maç havasına girmem gerekebilir. Bu konuda da ilerleme kaydetmeye çalışıyorum. Şu an İstanbulspor’daki Yalçın Koşukavak, bu zamana kadar sadece yeteneklerimle oynadığımı söylüyor. Futbol olarak bir şey öğretilmediğini söylüyor ve ben de buna katılıyorum. Arda burada oynasaydı “Hiç birşey oynamıyor” derlerdi. Çünkü burada bazı oyuncuların da açığını kapatman lazım ama orada öyle birşey yok.

ŞENOL HOCA BENİMLE KONUŞMADI

Sezon başında Beşiktaş kampına götürülmeyeceğini menajerim Ahmet Bulut’tan öğrendim buna şaşırmıştım. Ne bir yönetici ne de Şenol Güneş benimle konuştu. Böyle olacağını düşünmemiştim. Bana, “Keşke televizyona erken çıkmasıydın” diyorlar. Sanki kameramanı kendim getirip röportaj yapmışım. Bunlar benim elimde olan şeyler değli. Ben gazeteye ve televizyona çıktığımı arkadaşlarımdan öğreniyordum. Ben arkadaşlarım gibi her hafta maçlara çıkıyordum. Bunda benim ne suçum var? Ama her zaman ben suçluymuşum gibi davranıldı.Elimde olsaydı çocukluğumda kameraların karşısında oynamak istemezdim.

Haberin Devamı

Mutsuz değilim. Her gün yeni bir gün. Bazı şeyleri elde ettiysen yine elde edebilirsin. Bitmedim, hiçbir zaman da pes etmedim. Yaptığım hatalardan da ders aldım. Benim için kötü yorum yapan, ‘Bitti gitti’ diyenlerin bana haksızlık ettiğini düşünmelerini sağlamak için de her gün çalışıyorum. Olmazsa en azından elimden gelini yaptım diyeceğim. Ama insanları haksız çıkaracacğım.Oynamamak ve bazı hatalardan dolayı insanlar benim üstüme çok fazla geldiğini düşünüyorum . Bu beni gerçekten üzüyor. Beşiktaş’tan gitmiş olmam veya başka yerde oynanamam bu kadar üzülmüyorum açıkçası.

Haberin Devamı

HİÇ GENÇ OLMADIM!

21 yaşındayım. Kendimi 40 yaşında gibi hissetmiyorum da öyle hissedildiğimi fark ediyorum. Bu beni üzmüyor. Bana hiçbir zaman 19 yaşından sonra genç muamelesi yapılmadı. Kaç yaşına gelip genç kalanlar var!

İSTANBULSPOR'DA İKİ KIRMIZI KART

İstanbulspor'da iki kez kırmızı kart gördüm. İlkinin kırmız olabileceğini düşünüyorum ama kesinlikle yazılan çizilene katılmıyorum. “Muhamed adamın suratına tekme salladı”. Refleks olarak ayağımı salladım onun da suratı yakın olduğu için belki bir temas oldu. İkinci kırmızıda faul yaptım. Sarı kart verebilirdi ama hakem kırmızı verdi. Şoke oldum. Rakip oyuncular bile “Hocam ne yapıyorsun biraz ağır oldu” dedi. Bir art niyet olduğunu düşünüyorum.

ALEX, NİYE SEVİNMİYOR DİYE BAKTIM

İnönü Stadındaki derbide top toplayıcıydım. F.Bahçe maçı kazandı ve futbolcular taraftarlara gitti. Alex ise orta sahada oturuyordu ve sevinmiyordu. Alex’e hayranlığım olduğu için neden sevinmediğini merak ettim ve biraz yakından görmek istedim. Yanına forma isteme niyetiyle gitmemiştim. Zaten o durumda pek yakışık olmazdı. Ama o videoyu izlemiş ve bana daha sonra forma yolladı, çok sevindim.

Haberin Devamı

ÖNCE İSTANBUL’UN ŞAMPİYONLUĞU

İstanbulspor’a para için değil, kendimi ispatlamak için gittim. Belçika’da oynayamayacaksam İstanbulspor’da devam etmek isterim. Bu sezon yüzlerini kara çıkarmamak için çalışıyorum. Şampiyonlukta emeğim olmasını istiyorum. Başkanımız, hocamız ve sportif direktörümüz beni her zaman çok destekliyor. İstanbulspor da benim için bir seçenek.

TESİSLERDE YATIP KALKIYORUM

Eve uzak olduğu için tesislerde kalıyorum. Sıkılmıyorum. Böyle olmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. Arkadaşlarla akşam üstü yakınlardaki kafelere gidiyoruz.

İSTANBULSPOR’A SARIALİOĞLU SAHİP ÇIKTI

Sarıalioğlu Ailesi tarafından 8 yıl önce alınan İstanbulspor, Büyükçekmece’de güzel tesislere sahip. Vefat eden eski başkan Ömer Sarıalioğlu, tüm mal varlığını İstanbulspor Vakfı’na bıraktı. Başkan Sabahattin Sarıalioğlu’nun yanı sıra Ecmel Sarıalioğlu, Furkan Sarıalioğlu da yönetimde yer alıyor. Takımı Yalçın Koşukavak çalıştırıyor, sportif direktörlüğü ise Mustafa Dalcı yapıyor. Takım, 2. Lig Beyaz Grup’ta Ümraniyespor ile şampiyonluk mücadelesi veriyor.Milli Takım’ın eski mentörlerinden Turgay Biçer de kulüpte her hafta kulüpte futbolcularla toplantılar gerçekleştiriyor.

MESSİ, TÖRE VE HAKAN ALTUN

*Sinemayı seviyorum. Kitapla çok aram yok. Bazen okuyorum. *Her türlü müziği seviyorum ama daha çok Türkçe. En sevidiğim isim Hakan Altun’u seviyorum.

*10 yaşından beri röportaj yaptığımdan maç önü-sonu sıkıntı çekmedim. TV’ye erken çıkmanın tek avantajı bu oldu!

*Arda Turan ile yüz yüze geldik. Bazen arayıp konuşuyoruz. Fırsat olursa maçına giderim.

*Herkesin hayali Milli Takım’da oynamak. İçten içe tabii ki istiyorum.*Beşiktaş’ta en mutlu olduğum an 3-0’lık Bursa dönüşü taraftarın yaptığı karşılama anı.

*En mutsuz olduğum an ise sakatlandığım gündür. Çünkü takımda oynarken sakatlandım.

*Vodafone Arena çok güzel oldu. Maçlarım olmazsa elbette orada maça gitmek isterim.*Messi’yi çok beğeniyorum. Türkiye’de Gökhan Töre’yi beğeniyorum.

(Hürriyet)

Yazarlar