Fenerbahçe Muhammed Gümüşkaya Belçika'da siftah yaptı!

Muhammed Gümüşkaya Belçika'da siftah yaptı!

26.09.2022 - 11:40 | Son Güncellenme:

Belçika Kupası maçında Westerlo, deplasmanda Eendracht Aalst'ı deplasmanda 3-1 mağlup ederken Muhammed Gümüşkaya şık bir gol kaydetti.

Muhammed Gümüşkaya Belçikada siftah yaptı

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Muhammed Gümüşkaya, bonservisiyle birlikte Westerlo'nun yolunu tuttu. 21 yaşındaki oyuncu Belçika temsilcisiyle 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzaladı. Gümüşkaya attığı şık gol ile dikkat çekti.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 21 yaşındaki futbolcunun Westerlo'ya transferi konusunda Belçika temsilcisiyle anlaşmanın sağlandığı belirtilerek, "Henüz 11 yaşında kalbindeki sarı-lacivert sevgiyle kulübümüze ilk adımını atan, 10 yıl boyunca karakteri, çalışkanlığı ve başarısıyla akademimizin gururu olan, kariyerinde yeni bir sayfa açmak için bugün itibarıyla yuvadan uçan Muhammed Gümüşkaya'ya sonsuz başarılar diliyoruz. Fenerbahçe'mizin kıymetli ismi Muhammed, bu camia her daim seninle gururlanacak ve yolun bu renklerle yeniden kesişecek." denildi.

GÜMÜŞKAYA'DAN SİFTAH
Belçika Kupası maçında Westerlo, deplasmanda Eendracht Aalst deplasmanına konuk oldu.

Westerlo forması giyen Fenerbahçe'nin eski yıldızı Muhammed Gümüşkaya, takımının ilk golünü attı. 75'de Muhammed'in attığı golle açılışı yapan Westerlo, maçı 3-1 kazandı.

Haberin Devamı

Geçen sezonu Giresunspor'da kiralık olarak geçiren genç oyuncu 14 maça çıkıp 2 gol 2 asistlik katkı sağlamıştı.