İngiltere Premier Lig Muhammed Salah dev maça damga vurdu! Kazanan Liverpool

Muhammed Salah dev maça damga vurdu! Kazanan Liverpool

06.11.2022 - 21:34 | Son Güncellenme:

İngiltere Premier Lig'in 15. haftasında Liverpool, Tottenham ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maç Tottenham Hotspur Stadyumu'nda oynandı. Zorlu müsabakaya golcü futbolcu Muhammed Salah damga vurdu. Tecrübeli futbolcu, bu sezonki performansı ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Muhammed Salah dev maça damga vurdu Kazanan Liverpool

Liverpool, Premier Lig'in 15. haftasında Tottenham'a konuk oldu. Kritik maç Tottenham Hotspur Stadyumu'nda oynandı. Dev maçta Mısırlı futbolcu Muhammed Salah attığı gollerle maça damgasını vuran isim oldu. Salah, bu sezon göstermiş olduğu performansla Liverpool taraftarının sevgilisi oldu.

Haberin Devamı

MAÇTA İLK GOL SALAH'TAN

Liverpool'un golcü futbolcusu Muhammed Salah, 11. dakikada gol perdesini açan isim oldu. Hızlı gelişen atakta Robertson'ın soldan kestiği topu Nunez, kontrol etti ve Salah'a aktardı. Salah, penaltı noktası üzerinde kontrol ettiği topa dönerek sol ayağıyla vuruşunu yaptı ve sağ alt köşeden topu ağlara gönderdi.

Muhammed Salah dev maça damga vurdu Kazanan Liverpool

TOP DİREKTEN DÖNDÜ

Heyecan dolu maçın 15. dakikasında Tottenham'ın atağında sağ kanattan Harry Kane'nin açtığı ortada Perisic kafa vuruşunu gerçekleştirdi. Kaleciye de Alisson'a çarpan top direkten döndü.

SALAH'TAN BİR GOL DAHA

Zorlu müsabakada farkı ikiye çıkaran golü yine Muhammed Salah kaydetti. Liverpool'da ileriye gönderilen topta rakip savunma oyuncusu Dier'den inanılmaz bir hata geldi. Dier, topu kalecisine atmak istedi ancak Salah'a gönderdi ve Salah kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kalecinin üstünden aşırttı ve ağlara gönderdi.

Haberin Devamı

Muhammed Salah dev maça damga vurdu Kazanan Liverpool

KARŞILIK KANE'DEN GELDİ

Art arda rakip kalede pozisyonlar üreten Tottenham, dakika 70'de golü buldu. Kulusevski'nin ara pasında sağ çaprazda topla buluşan Harry Kane, uzak köşeye harika bir şut attı ve topu ağlara gönderdi. Bu gol ile İngiliz futbolcu bu sezonki 12. golüne ulaştı.

NUNEZ DİREĞE TAKILDI

Kritik maçın 82. dakikasında Liverpool'da Thiago'nun harika ara pasında Nunez, önce kontrol etti sonra soluna aldı ve şutunu attı ancak top üst direkten auta çıktı.

Heyecan dolu müsabaka konuk ekip Liverpool'un üstünlüğü ile 2-1 sona erdi. Bu sonuç ile Liverpool hanesine 3 puan yazdırdı. 

SALAH'IN MUHTEŞEM PERFORMANSI

Muhammed Salah'ın bu sezonki performansı tüm futbolseverlerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Attığı gollerle ve yaptığı asistlerle Liverpool taraftarının sevgilisi haline gelen Salah, bu sezon toplam 20 maça çıktı. Söz konusu maçlarda 14 kez rakip kaleyi sarstı ve 5 asist yaptı. Mısırlı futbolcunun piyasa değeri 80 milyon euro olarak gösteriliyor.

Muhammed Salah dev maça damga vurdu Kazanan Liverpool