Beşiktaş "Mükemmel değil, ciddi takımız"

"Mükemmel değil, ciddi takımız"

23.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, deplasmandaki 3-1'lik galibiyete rağmen Hapoel Beer Sheva karşısında çok dikkatli olacaklarının altını çizdi.

Mükemmel değil, ciddi takımız

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın hocası hem turu geçmek hem de ülke puanına katkıda bulunmak için rövanşı da kazanmak istediklerini söyledi, “Rakibimizin ön alanda etkili futbolcuları var. En küçük bir ihmal yaparsak cezayı keserler. Hep söylüyorum, biz mükemmel değiliz. Abartılacak bir futbol oynamıyoruz ama işimizi ciddi yapıyoruz” dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hapoel Beer Sheva’yı rövanşta da yenerek UEFA Avrupa Ligi’nde son 16’ya kalmak istediklerini söyledi.

İsrail’deki maçta önemli bir avantaj ele geçirdiklerini vurgulayan Güneş, “İlk maçtaki oyunumuz, skorumuz önemliydi, ama her şey burada bitecek. Avantajlı çıkacağız, dikkatli olmak zorundayız. Bir haftada 3 maç yapmış olacağız. Turu geçmek için biraz daha gayrete ihtiyaç var. Maçı kazanmamız ülke puanı için de önemli” diye konuştu.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı hoca, Hapoel Beer Sheva’nın orta saha ve gol bölgesinde etkili oyunculara sahip olduğunu belirterek, “Burada en küçük bir ihmal yaparsak cezayı keserler. Baskıyı yaparsak, kontrolü de elimizde tutarsak sonuç bizim olur. Ciddi bir iş yapıyoruz. Spor kültürümüzde eleştiri üst boyutta. Övgüler de öyle. Hep söylüyorum biz mükemmel değiliz. Abartılacak bir oyun oynamıyoruz ama işimizi ciddi yapıyoruz. Karabük maçında bunu ortaya koyamadığımız için çok rahat bir şekilde kaybettik. Kasımpaşa maçında oyunun kontrolü bizdeydi ama yine mağlup olduk” dedi.

Sakatlığı süren Mitrovic’in yanı sıra ağrısı olan Adriano’nun maçta büyük ihtimalle forma giyemeyeceğini aktaran Şenol Güneş, Ricardo Quaresma’nın herhangi bir problemi olmadığını bildirdi. Deneyimli hoca sözlerini şöyle tamamladı:

“Biz ciddi bir iş yapıyoruz. Turu geçmenin önemini biliyoruz. Sahaya çıkan herkes kazanmak için oynayacak. Bende yedek diye bir şey olamaz. Dereyi görmeden, paça sıvamak yok. Ben 1 haftada 11 kuruyorum, son anda bile değişiklik yapıyorum.”

Necip Uysal: Daha bitmedi

Necip Uysal, Hapoel Beer Sheva karşısında henüz hedefe ulaşmadıklarının altını çizdi. İlk maçtaki ciddiyetle mücadele edeceklerini belirten başarılı futbolcu, “İsrail’de avantajlı bir skor aldık ama her şey garanti değil. İkinci maçı da alarak turu geçmek istiyoruz. Kendimi her zaman hazır tutuyorum. Beşiktaş büyük bir camia. Her zaman kupaları hedefliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Mükemmel değil, ciddi takımız

Yazarlar