Adana Demirspor Murat Sancak'tan Vincenzo Montella için Fenerbahçe cevabı! Canlı yayında açıkladı

Murat Sancak'tan Vincenzo Montella için Fenerbahçe cevabı! Canlı yayında açıkladı

18.05.2023 - 19:38 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, bu sezon takımı ile aldığı galibiyetler dikkat çekti. Gelecek sezon için ismi sıklıkla Fenerbahçe ile anılan İtalyan teknik adam hakkında başkan Murat Sancak açıklama yaptı.

Murat Sancaktan Vincenzo Montella için Fenerbahçe cevabı Canlı yayında açıkladı

Fenerbahçe'nin teknik patronu Jorge Jesus'un sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. Sarı-lacivertli kulüp Jesus yerine Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella'yı radarına almıştı. Bu konu hakkında Adana temsilcisinin başkanı Murat Sancak, TRT Spor canlı yayınında açıklama yaptı.

Haberin Devamı

SEZON SONU SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Fenerbahçe'de en çok merak edilen konuların başında Jorge Jesus ile yola devam edilip edilmeyeceği geliyor. Portekizli teknik adamın sarı-lacivertli takım ile sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. Fenerbahçeli kurmaylar Jesus için henüz masaya oturmuş değil.

Murat Sancaktan Vincenzo Montella için Fenerbahçe cevabı Canlı yayında açıkladı

FENERBAHÇE İDDİALARI

Son günlerde İtalyan teknik adamın adı Fenerbahçe ile anılmıştı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Jesus'a yeni bir teklif yaptığı ve beklemeye geçtiği ifade edilmişti. Koç'un Jesus ile anlaşılamaması durumunda ise en ciddi alternatif olarak Montella'yı belirlediği iddia edilmişti.

İtalyan teknik adamın sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek.

YENİLGİSİZLİK REKORUNU EGALE ETTİ

Süper Lig'in 29. haftasında oynanan Kasımpaşa maçını 5-0 kazanan Vincenzo Montella yönetimindeki Adana Demirspor, Opta'nın verilerine göre sahasındaki yenilgisizlik rekorunu egale etti. Mavi-lacivertliler, Süper Lig'de sahasındaki son 15 maçını kaybetmedi.

Haberin Devamı

Adana Demirspor, bir önceki serisini 1976-77 sezonunda kırmıştı.

"MONTELLA İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ''

Kulüp Başkanı Murat Sancak, Vavacars Fatih Karagümrük maçının ardından TRT Spor'a konuyla ilgili açıklama yaptı. Sancak, "Montella ile devam etmek istiyoruz. Fenerbahçe iddiaları var ama ben böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Murat Sancaktan Vincenzo Montella için Fenerbahçe cevabı Canlı yayında açıkladı