Galatasaray Mustafa artık Galatasaraylı!

Mustafa artık Galatasaraylı!

28.12.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

Cim-Bom, Mısırlı futbolcunun opsiyonunu kullandı, bonservisini aldı. 1 Temmuz 2022’ye kadar 4 milyon doları Zamalek’e ödeyecek olan Aslan, oyuncuya da gelecek üç sezon için toplamda 3 milyon 100 bin dolar verecek.

Mustafa artık Galatasaraylı

Galatasaray, Mustafa Muhammed’in satın alma opsiyonunu kullandı ve Mısırlı golcüyle 2024-25 sezonu sonuna kadar üç yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na şu açıklamayı yaptı: “Mustafa Muhammed’in satın alma opsiyonu, sözleşmede öngörülen bildirimin Zamalek Sporting Club’a yapılmasıyla kullanılmıştır. Bu doğrultuda, anılan sözleşme gereğince şirketimiz tarafından Zamalek Club’a 1 Temmuz 2022 tarihinde 4 milyon dolar tutarında transfer ücreti ödenecektir.”

Kulübün açıklamasında futbolcuyla da üç yıllık sözleşme uzatıldığı ifade edildi. Bu yıl 725 bin dolar alan oyuncunun parasının gelecek sezon 900 bin dolar olacağı, ardındaki iki yılda ise 1 ve 1 milyon 200 bin dolar ödeneceği dile getirildi.

Galatasaray TV’ye konuşan Muhammed, “İmza attığım için mutluyum. İnşallah uzun yıllar bu kulübe hizmet edeceğim. Taraftarımıza güzel şeyler sunmak istiyoruz. Şampiyonluklar yaşatmak istiyoruz. Söz veriyorum. Elimden ne geliyorsa en iyisini vereceğim” dedi.

Haberin Devamı

Yazarlar