Galatasaray Mustafa Cengiz locadan seyretti

Mustafa Cengiz locadan seyretti

23.01.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 90 dakikayı protokol tribününden değil, locadan seyretti.

Mustafa Cengiz locadan seyretti

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 90 dakikayı protokol tribününden değil, locadan seyretti. Henüz mazbatalarını almadıkları için hassas davranan Cengiz, karşılaşmayı yeni yönetim kurulu üyeleri Ahmet Şenkal, Adil Arapoğlu ve Dinç Üner ile birlikte locadan izledi. Mustafa Cengiz, karşılaşma öncesinde takımın konsantrasyonu bozmamak adına Galatasaray kampına gitmedi.

Haberin Devamı

Uçakta korku dolu dakikalar

Mustafa Cengiz ilk seyahatinde sıkıntı yaşadı. THY’nin TK 2012 seferli uçağı Kayseri’ye 2. denemede inebildi. Kayseri’deki şiddetli rüzgar nedeniyle riske girmeyen uçak pisti pas geçip inemedi. Uçak ancak ikinci denemede Kayseri’ye inebildi. Bu arada uçağın pilotu jest yaparak Mustafa Cengiz için ‘hayırlı olsun’ anonsunda bulundu.

Mazbata töreni bugün

Olağanüstü genel kurulda Galatasaray başkanlığına seçilen Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu, bugün mazbatalarını alacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı Basın Toplantı Odası’nda saat 17:00’de düzenlenecek törende, Cengiz ve yönetim kurulunun yanı sıra denetim, sicil ve disiplin kurullarına da mazbataları verilecek. Kulüpte devir teslim töreni ise yarın gerçekleşecek.

Haberin Devamı