Galatasaray Mustafa Cengiz'den corona virüs uyarısı: Öksürdüm ama kaçmayın

Mustafa Cengiz'den corona virüs uyarısı: Öksürdüm ama kaçmayın

12.03.2020 - 15:06 | Son Güncellenme:

Galatasaray Kulübü ile GSYİAD arasında iş birliği anlaşması imzalanıyor. İmza töreninde bir ara öksüren Cengiz, "Öksürdüm ama kaçmayın" dedi.

Mustafa Cengizden corona virüs uyarısı: Öksürdüm ama kaçmayın

Galatasaray Kulübü ile GSYİAD arasında iş birliği anlaşması imzalanıyor. İmza töreninde bir ara öksüren Cengiz, "Öksürdüm ama kaçmayın" dedi.

Haberin Devamı

Ayrıca Cengiz anlaşmanın başına corona virüs nedeniyle 'Metin Oktay' selamı yaptı.

Cengiz'in açıklamaları şöyle:

GSYİAD 118 kombine aldı. Sosyal ve kalite bir ortamı kuzey tribünün üstünde yaşatacaklar. Bize de 2 milyon TL ücret ödeyecekler.

Sizin bir planınız ve ajandanız yoksa, böyle sivil toplum işlerinde ve sosyal camialarda neden varsınız? Bütün bu sorular felsefik sorular. Kendimi tenzih ederek söylüyorum, beklediğiniz tek şey başarı karşısında takdir etme duygusu. Siz bu takdir edilmeyi bilmezseniz, insanda kırgınlık yaratır. İnsanların şükretmeyi ve teşekkür etmeyi bilmesi gerekir.

Sadece Galatasaray yaşasın diye devam ediyoruz. Gidebildiği yere kadar...

Fenerbahçe maçı güzel oldu, o zaman söylediğim ayet için muhabir arkadaşımız(Nevzat Dindar) bana bir orta yapmıştı. Şimdi de öyle olması lazım. Planlı bir şey yok şu an.

Haberin Devamı

"Panik yapmamalıyız"

Cesaret, korku ve panik bulaşıcıdır. Kafamızda ciddi bir sorun var. Nüfusumuz 80 milyon, 1 kişide virüs çıktı. Raflar boşaldı.

Corona virüs bizim yaşımızdakilere vuruyormuş. Bizi sevmeyenler sevinsin. Corona virüs konusunda alınan tedbirlere uymalıyız fakat ve panik yapmamalıyız.  Tabi ki çocuklara gelmesin, bizim ömrümüzden alsın gençlere versin.

"Arda gündemimizde yok"

Arda konusunu konuşmaktan yana değilim. Bize hizmet vermiş biri. Günü geldiğinde tabi ki konuşulur ama şu an gündemimizde değil. 

"Lütfen yönetme bizim maçı"

Beşiktaş değerli bir rakibimiz. Bize yapılan da birçok hata var. Sivasspor maçında Onyekuru'nun pozisyonu penaltı olmalıydı. Ben olsam bu hakemi vermezdim.(Sivas maçına Mete Kalkavan'ın verillmesi) Sana Galatasaray maçı verildiğinde yalvarırım yönetme bizim maçı. MHK'ye de sesleniyorum verme bizim maça. Tuttuğunuz takımın lehine veya aleyhine karar veriyorsanız zaten söylenecek bir şey yok. Biz her zaman doğrunun kazanacağına inanıyoruz.

Ahmet Nur Çebi sevdiğim bir isim. Hiçbir sorun yok. Başkanlar camialarına karşı sorumludur. Ben şaşırdım, maçı erteleyelim seyircisiz oynansın vs. Tek bir maç mı iptal olsun? Bir şey olmaz, biz önlemimizi en iyi şekilde alıyoruz. Ses vermeyeceğiz diyip ses vermiyoruz sonuçta biz.(Beşiktaş'a değil)

Haberin Devamı