Gaziantep FK Mustafa Eskihellaç: Ülkemiz, her zaman mazlumun yanında olmuştur!

Mustafa Eskihellaç: Ülkemiz, her zaman mazlumun yanında olmuştur!

11.03.2024 - 23:14 | Son Güncellenme:

Gaziantep FK'nın tecrübeli futbolcusu Mustafa Eskihellaç, Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Mustafa Eskihellaç: Ülkemiz, her zaman mazlumun yanında olmuştur

Süper Lig'in 29'uncu haftasında Beşiktaş'ı 2-0 mağlup eden Gaziantep FK'da Mustafa Eskihellaç müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaş maçını değerlendiren Mustafa Eskihellaç, "Uzun zamandır kazanamıyorduk. Psikolojik ve fiziksel olarak bizi çok etkilemişti bu durum. Bireysel olarak beni çok etkilemişti. 2-0 öne geçtiğimiz iki maçı 2-2 bitirdik burada. Ardından hocamız gitti, Selçuk hocamız geldi. Değişimler iyidir, bize de iyi yansıdı. Bu şekilde devam edeceğimizi düşünüyorum. Tehlikeli bölgeden uzaklaşmak ve daha rahat futbol oynamak istiyoruz. Bugün rakip fark etmeksizin kazanabileceğimizi gösterdik. Konsantre bir şekilde oynadık ve galip geldik. Rizespor deplasmanı var, zor bir deplasman. Bu ciddiyeti gösterirsek, oradan da güzel bir sonuç alacağımızı düşünüyorum" dedi.

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları hakkında konuşan Mustafa Eskihellaç, "Çoğu kişinin gözlerini yumduğu bir konuya değinmek istiyorum. Filistin'deki zulüm, katliam. İnşallah son bulur bu katliam. Ülkemiz, her zaman mazlumun yanında olmuştur. Yine olacağını düşünüyorum. Onlar önce Allah'tan sonra samimi kardeşlerinden yardım bekliyorlar. Biz de onların samimi kardeşleriyiz. Elimizden ne geliyorsa yardım edeceğiz. İnşallah bu zulüm bitecek. Tüm İslam aleminin Ramazan'ını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yazarlar