Türkiye Kupası Mustafa Gürsel: Önümüzdeki lig maçlarına bakacağız!

Mustafa Gürsel: Önümüzdeki lig maçlarına bakacağız!

19.01.2024 - 00:45 | Son Güncellenme:

Ümraniyespor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Galatasaray'a 4-1 mağlup oldukları Türkiye Kupası maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Mustafa Gürsel: Önümüzdeki lig maçlarına bakacağız

Ümraniyespor, Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’a 4-1 yenildi ve elendi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ümraniyespor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, "Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Biz kendi oyumuzu oynayan, bunun için mücadele eden bir takımız. Kendi oyunumuzu oynamaya çalıştık. Galatasaray ile burada oynamak bizim için çok güzel duygu. Takımımın bu seviyede neler yapabileceğini gördük. Maçtan bunları almak önemliydi. Bu oyunumuzu geliştirerek lige yansıtmak önemli. Buradan alacağımızı aldık. Önümüzdeki lig maçlarına bakacağız. Galatasaray’ı tebrik ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

Transfer yasağıyla ilgili gelen soruya ise Gürsel, "Şu anda kalkacak gibi görünmüyor. Büyük bir sorun değil aslında ortadaki. Çoğu takımın içinde bulunduğu durum gibi birkaç dosya var. Büyük meblağlar değil. Altından kalkabilecek bir durum. Bizim de elimizde değerli oyuncular var. Onları geliştirip, hedeften şaşmadan hedefe gitmek. O taraf açılırsa odan sonra düşünürüz. Ben açılmayacak gibi bakıyorum. Hiç beklentim yok" diye cevap verdi.

Yazarlar