Konyaspor Müthiş iddia: Ekuban, Konyaspor'a!

Müthiş iddia: Ekuban, Konyaspor'a!

01.01.2022 - 14:51 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in ilk yarısını ikinci sırada tamamlayıp büyük başarıya imza atan İttifak Holding Konyaspor'un Genoa'da forma giyen Ekuban'a kanca attığı ileri sürüldü. Ganalı kanat oyuncusunun bonservisi alınamazsa kiralık formülü devreye girebilir.

Müthiş iddia: Ekuban, Konyaspora

Konya Hakimiyet Gazetesi'nin haberine göre; Süper Lig'de ikinci yarıda üst sıralarda kalmayı hedefleyen İttifak Holding Konyaspor, Caleb Ekuban'ı gündemine aldı.

Haberin Devamı

27 yaşındaki futbolcu İtalya Serie A takımlarından Genoa takımında forma giyiyor. İtalya Ligi'nde düşme hattında yer alan Genoa'da forma şansı bulamayan Ganalı oyuncu, Türkiye'deki başarılı kariyerini mumla arıyor. Seri A'da 15 maçta 869 dakika süre alan oyuncu, 2 maçta da İtalya Kupası'nda forma giydi ve 1 gol attı.

Genoa ile 2024 yılına kadar sözleşmesi olan Caleb Ansah Ekuban bonservisi ile alınamazsa kiralık formülü de devreye girebilir. 

Trabzonspor'da 103 maçta forma giyen Ekuban, 29 gol - 18 asistle oynadı. İki kez Leeds United'a kiralanan oyuncu Gana Milli Takımında ise 11 maçta 3 gole imza atan tecrübeli oyuncunun adı Konyaspor ile anılırken, edinilen bilgiye göre transferin yüzde 70 oranında bittiği, detaylarda pürüz çıkmazsa oyuncunun yeşil-beyazlı formaya yakın olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

İlhan Palut'un çalıştırdığı Konyaspor sezonun ilk yarısını ikinci sırada kapatarak büyük başarıya imza attı.

Müthiş iddia: Ekuban, Konyaspora

 

Yazarlar