İngiltere Premier Lig Müthiş iddia! Selman'ın teknik direktör listesinde Francesco Farioli de var

Müthiş iddia! Selman'ın teknik direktör listesinde Francesco Farioli de var

25.10.2021 - 13:46 | Son Güncellenme:

Premier Lig ekibi Newcastle United'ı 353 milyon 250 bin euro karşılığında satın alan Prens Selman, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor The Athletic, siyah-kulübün teknik direktör listesinde Fatih Karagümrük'ün hocası Francesco Farioli'nin de olduğunu ileri sürdü.

Müthiş iddia Selmanın teknik direktör listesinde Francesco Farioli de var

Newcastle United'ı tam 353 milyon 250 bin euro karşılığında satın alan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman, ilk icraat olarak Steve Bruce'un işine son vermişti. Teknik direktör arayışlarına başlayan Premier Lig ekibi ile sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

İngiliz basını teknik direktörlük görevi için Paulo Fonseca, Unai Emery, Steven Gerrard gibi isimleri gündeme getirdi. The Athletic'te yer alan habere göre; Paulo Fonseca, Antonio Conte, Roberto Venturato, Ruben Amorim, Leonardo Jardim gibi isimlerin bulunduğu hoca listesine Süper Lig'den Francesco Farioli de girdi.

'Oyun felsefesini başarıyla sahaya yansıttı'

Haberde, Süper Lig'de Alanyaspor'da yardımcı antrenörlük görevi yapan Farioli'nin Fatih Karagümrük'ün başında iyi işlere imza attığı ve oyun felsefesini sahaya başarıyla yansıttığı ifade edildi.

Bu arada İtalyan gazeteci Nicolo Schira kırmızı-siyahlı kulübün İtalyan teknik adamın sözleşmesini 2024 yılına kadar uzatma hazırlığında olduğunu ileri sürdü.

Haberin Devamı

SÜPER LİG'DE HAFTANIN MAÇI