Trabzonspor Namağlup lider Trabzonspor

Namağlup lider Trabzonspor

31.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Lider Trabzonspor, namağlup yürüyüşüne devam ediyor. Ligde 23 maçtır kaybetmeyen bordo-mavililer, aynı zamanda bu sezon tek yenilgisiz takım olarak dikkat çekiyor.

Namağlup lider Trabzonspor

Süper Lig’in 11. haftasında sahasında Çaykur Rizespor’u 2-1 yenerek namağlup bir şekilde liderliğini sürdüren Trabzonspor, Abdullah Avcı ile durdurulamıyor. 

Haberin Devamı

Süper Lig’in 11. haftasında sahasında Çaykur Rizespor’u 2-1 yenerek namağlup bir şekilde liderliğini sürdüren Trabzonspor, Abdullah Avcı ile durdurulamıyor. Bordo-mavililer, geçen sezonun 9. haftasında göreve başlayan Abdullah Avcı yönetiminde 43 lig maçına çıktı.

Trabzonspor bu süreçte 26 galibiyet, 14 beraberlik, 3 mağlubiyet elde ederek, başarılı bir grafik ortaya koydu.Özellikle yenilgisiz ilerleyiş gözlerden kaçmıyor.

Trabzonspor, ligde tam 236 gündür kaybetmedi.Bordo-mavililer, Abdullah Avcı yönetiminde geçen sezonun 29. haftasında Alanyaspor’a sahasında 3-1 mağlup olduktan sonra oynadığı 23  maçta yenilmedi. Karadeniz ekibi, bu karşılaşmalarda 12 galibiyet, 11 beraberlik elde  etti.Trabzonspor, bu sezon ise ilk 11 haftalık bölümde mağlubiyet görmeyerek ligin tek namağlup takımı oldu.

Haberin Devamı

Karadeniz ekibi, 8 galibiyet, 3 beraberlik ile 27 puan toplayarak  liderlik koltuğuna oturdu.Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde deplasmanda hiç mağlubiyet yaşamadı. Bordo-mavililer, dış sahada oynadığı 22 maçta 13 galibiyet, 9  beraberlik elde ederek rakip sahalarda hiç 3 puan bırakmadı.