Voleybol Naz Aydemir Akyol gerçeği! Kulüpten açıklama geldi

Naz Aydemir Akyol gerçeği! Kulüpten açıklama geldi

16.03.2023 - 11:19 | Son Güncellenme:

CEV Kupası yarı final ilk maçında Scandicci'ye 3-0 mağlup olan THY'de Naz Aydemir Akyol'un uzun süredir takımda olmayışı dikkat çekti. Sezon sonunda takımdan ayrılacak yıldız pasörle ilgili gerçek ortaya çıktı. Kulüpten resmi açıklama geldi.

Naz Aydemir Akyol gerçeği Kulüpten açıklama geldi

Türk Hava Yolları, CEV Kupası yarı final ilk maçında İtalya’nın Savino Del Bene Scandicci takımına deplasmanda 3-0 mağlup oldu. Sezon sonunda THY'den ayrılacak Naz Aydemir Akyol'un uzun süredir yer almamasıyla ilgili gerçek ortaya çıktı. Kulüpten konuya ilişkin resmi açıklama geldi.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIMA VEDA ETMİŞTİ
Naz Aydemir Akyol, A Milli Takım 'a veda ettiğini açıklamıştı. 31 yaşındaki voleybolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "2004 yılından bu yana çok büyük bir gururla taşıdığım Milli formama artık veda vakti" ifadelerini kullandı.

ECZACIBAŞI İLE ANLAŞTI
Sultanlar Ligi'nde dolu dizgin liderliğini sürdüren Eczacıbaşı'nda Sırp Pasör Maja Ognjenovic'e Ebrar Karakurt'un takımı Novara talip oldu. İtalyanların teklifine sıcak bakan Sırp pasörün gelecek sezon Novara forması giymesi bekleniyor. Bunun üzerine pasör arayışına giren Eczacıbaşı'nın ilk hedefi Naz Aydemir Akyol oldu.

KADRODA YER ALMADI
Türk Hava Yolları, CEV Kupası yarı final ilk maçında İtalya’nın Savino Del Bene Scandicci takımına deplasmanda 3-0 mağlup oldu. Milli pasör bu maçta da kadroda yer almadı.

Haberin Devamı

Naz Aydemir Akyol gerçeği Kulüpten açıklama geldi

TEDAVİ İÇİN İTALYA'YA GİTTİ
Ayağındaki sakatlık nedeniyle son altı maçtır yedek ve kadro dışı olarak takımına katkı sağlayamayan Naz Aydemir Akyol, muayene olmak ve tedavi görmek için İtalya’ya gitti. Voleybol Magazin'in haberine göre; Sakatlığının durumu ve ne seviyede olduğu konusunda açıklama yapılmadığı için durumu henüz bilinmeyen Naz Aydemir Akyol’un bundan sonraki maçlarda oynayıp oynamayacağı da henüz bilinmiyor. Gelecek sezon için Eczacıbaşı Dynavit ile anlaştığı öğrenilen Naz Aydemir Akyol’un sakatlığının önümüzdeki sezonu da etkileyip etkilemeyeceği merak ediliyor.

KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Türk Hava Yolları, Naz Aydemir Akyol'un sakatlığına ilişkin bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada "Sağ ayak kalkaneusta (topuk) yaşadığı kemik ödemi rahatsızlığı şubat ayı sonunda sağlığı açısından risk teşkil eder duruma gelmiştir. Geçtiğimiz hafta tedavi için İtalya'ya giden oyuncumuz, bu hafta takımdan ayrı çalışmalarına başlamıştır." denildi.

Naz Aydemir Akyol’un kulübü ile son yedi maçı:

15 Şubat – Yedek
CEV Kupası | e-work Busto Arsizio – Türk Hava Yolları

21 Şubat – Yedek
CEV Kupası | Volley Mulhouse – Türk Hava Yolları

1 Mart – Yedek
CEV Kupası | Türk Hava Yolları – Volley Mulhouse

Haberin Devamı

8 Mart – Kadroda Yok
AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu | Türk Hava Yolları – Kuzeyboru

11 Mart – Kadroda Yok
Misli.com Sultanlar Ligi | Türk Hava Yolları – Sarıyer Belediyespor

14 Mart – Kadroda Yok
CEV Kupası | Savino Del Bene Scandicci – Türk Hava Yolları

18 Mart - Kadroda Yok

Misli.com Sultanlar Ligi | Bolu Belediyesi - Türk Hava Yolları

NAZ FENERBAHÇE'DEN AYRILMIŞTI
Kariyerinde şimdiye dek 9 lig şampiyonluğu elde ederek kırılması güç rekoru elinde bulunduran Naz, çift haneli rakamlara ulaşmaya çok yaklaşmıştı. Son olarak Vakıfbank ile final serisinde karşılaşan Fenerbahçe Opet, 5 maç üzerinden oynanan seriyi 3-2 kaybederek şampiyonluğu rakibine kaptırdı. Serinin 4. maçında setler 2-0 iken kariyerindeki 10. şampiyonluğa çok yaklaşan Naz'ın bu hayali şimdilik gerçekleşmedi. Fenerbahçe Opet'ten sezon başında ayrılan Naz Aydemir Türk Hava Yolları Kadın Voleybol Takımı ile 2 yıllık anlaşmaya varmıştı.

PSİKOLOJİ BÖLÜMÜNDE OKUYOR
Reklamcılık Bölümü mezunu Naz Aydemir Akyol; ikinci lisans öğrenimini psikoloji üzerine yapıyor. Akyol paylaşımında üniversite haberi şöyle duyurdu: Acıbadem Üniversitesi’nde benimle birlikte psikoloji okuyacak arkadaşlarım; şimdiden anlaşalım. Notlarınıza talibim, arada kaçırdığım derslerin de özetini geçebilirseniz çok sevinirim. Kekler, börekler, kahveler benden!

Haberin Devamı

Bir kullanıcının "Hocam Vakıf’la maçımız var arkadaş yerime imza atsa olur mu?" yanıtına Akyol, "Evrakta sahtecilikten başımıza iş almayalım?" dedi.

Başka bir takipçisinin "Önce rakiplerin psikolojisini bozdu, şimdi düzeltecek" esprisine gülerek yanıt verdi.