NBA NBA Heyecanı Canlı Yayınlarla Misli’de

NBA Heyecanı Canlı Yayınlarla Misli’de

24.10.2023 - 12:06 | Son Güncellenme:

NBA Heyecanı Canlı Yayınlarla Misli’de! Sezon takvimi, takım değiştiren yıldızlar, bu sezon forma giyecek Türk oyuncular, ilk maç programı, iddaa oranları ve bilinmesi gerekenler…

NBA Heyecanı Canlı Yayınlarla Misli’de

NBA’de 2023-24 sezonu bu gece oynanacak maçlarla başlıyor. 78. sezonun oynanacağı ligde normal sezonda her takım yine 82’şer maç oynayacak. 30 takımın mücadele ettiği NBA’de normal sezon 14 Nisan 2024’te sona erecek. 16-19 Nisan 2024 tarihleri arasında Play-in turnuvası oynanacak. 20 Nisan’da başlayacak Playofflar sonrası haziran ayında oynanacak NBA finalleriyle şampiyon belli olacak. 16-18 Şubat tarihleri arasında ise NBA All-Star etkinliğinin yapılması planlanıyor.

Haberin Devamı

NBA’de heyecan geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da canlı yayınlarla Misli’de yaşanacak. Siz de hemen Misli’ye üye olarak tüm sezon boyunca birbirinden heyecanlı karşılaşmaları canlı izleyin, “Süper Oran” farkıyla daha yüksek oranlara sahip olun! İşte NBA ile ilgili detaylar…

En çok şampiyonluğa sahip iki takım var…

NBA’de geçtiğimiz sezon şampiyon olan Denver Nuggets, tarihindeki ilk şampiyonluğu kazanmıştı. NBA tarihinde ise 17’şer şampiyonluk ile en çok şampiyonluğa sahip iki takım Los Angeles Lakers ve Boston Celtics. Onları 7 şampiyonlukla Golden State Warriors takip ediyor. Michael Jordan döneminde kazandığı şampiyonluklarla dördüncü sırada 6 şampiyonlukla Chicago Bulls var. Efsane koç Gregg Popovic ve unutulmaz oyuncu Tim Duncan ile elde edilen 5 şampiyonlukla San Antonio Spurs beşinci sırada. Detroit Pistons ve Miami Heat, 3’er şampiyonluğa sahip. 2 şampiyonluğu bulunan takımlar arasında Houston Rockets, New York Knicks, Philadelphia 76 ers ve Milwaukee Bucks bulunuyor. Atlanta Hawks, Portland Trail Blazers, Sacramento Kings, Washington Wizards, Dallas Mavericks, Cleveland Cavaliers, Toronto Raptors ve Denver Nuggets’ın ise tek şampiyonluğu var.

Haberin Devamı

Yeni sezonda takım değiştiren yıldızlar…

NBA’de sezon öncesi yine oldukça hareketli bir dönem yaşandı. Yıldız oyunculardan bazıları kulüp değiştirerek yeni maceralar aramaya karar verdi. İşte takım değiştiren yıldızlar ve yeni takımları…

· Kevin Durant – Phoenix Suns

· Chris Paul – Golden State Warriors

· Damian Lillard – Milwaukee Bucks

· Bradley Beal – Phoenix Suns

· Deandre Ayton – Portland Trail Blazers

· Marcus Smart – Memphis Grizzlies

· Victor Oladipo – Houston Rockets

· Patty Mills – Atlanta Hawks

· Kristaps Porziņģis – Boston Celtics

· Derrick Rose – Memphis Grizzlies

· Kevin Love – Miami Heat

· Dennis Schröder – Toronto Raptors

NBA’de ülkemizi 5 Türk oyuncu temsil edecek…

NBA’de aktif oyuncular arasında en çok forma giyen oyuncumuz olan Cedi Osman, 6 senelik Cleveland Cavaliers serüveninden sonra San Antonio Spurs’ün yolunu tuttu. Bu sene Batı Konferans’ında yüzük kovalayacak.

Haberin Devamı

Cedi Osman gibi NBA’ye 2017 yılında adım atan Furkan Korkmaz, Philadelphia 76ers’ta 7. sezonunu oynayacak. Geçtiğimiz sezon istediği süreleri alamayan Korkmaz’ın bu sezonki performansı takımdaki gidişatı adına oldukça önemli olacak.

Bir diğer temsilcimiz Ömer Faruk Yurtseven ise bu sezon Utah Jazz forması giyecek. Miami Heat ile 2 sezon geçiren Ömer Faruk Yurtseven de Cedi Osman gibi artık Batı Konferansı’nda mücadele edecek.

NBA’deki ilk 2 sezonunda harika işler çıkaran Alperen Şengün, bu sezon da Houston Rockets forması giyecek. NBA’de rekorlara imza atan ve All-Star Yükselen Yıldızlar maçında oynayan Şengün, bu sezon başarılarına yenilerini eklemek için parkeye çıkacak.

NBA’de ülkemizi temsil edecek son oyuncu ise Onuralp Bitim. Chicago Bulls ile iki yönlü kontrat imzalayan Bitim’in ağırlıklı olarak G League’de forma giymesi bekleniyor. Ancak kendini göstermesi durumunda NBA’de de forma şansı bulabilir.

Misli’de tüm maçlar “Canlı” ve “Süper Oranlı”… İşte ilk maçların programı!

Haberin Devamı

NBA’in açılış programında harika maçlar bizleri bekliyor. Bu gece son şampiyon Denver Nuggets, LeBron James’li Los Angeles Lakers’a karşı oynayacak. Yine NBA güçlü ekiplerinden Curry’li Golden State Warriors, Kevin Durant’ın yeni ekibi Phoenix Suns ile karşılaşacak.

İşte ilk maçların programı…

Bu Gece

02:30 Denver Nuggets – Los Angeles Lakers

05:00 Golden State Warriors – Phoenix

Perşembe

02:00 Charlotte Hornets – Atlanta Hawks

02:00 Indiana Pacers – Washington Wizards

02:00 Orlando Magic – Houston Rockets

02:00 New York Knicks – Boston Celtics

02:30 Brooklyn Nets – Cleveland Cavaliers

02:30 Toronto Raptors – Minnesota Timberwolves

02:30 Miami Heat – Detroit Pistons

03:00 Memphis Grizzlies – New Orleans Pelicans

03:00 Chicago Bulls – Oklahoma City Thunders

04:00 Utah Jazz – Sacramento Kings

04:30 San Antonio Spurs – Dallas Mavericks

05:30 Los Angeles Clippers – Portland Trail Blazers

Cuma

02:30 Milwaukee Bucks – Philadelphia 76ers

Oranlara göre şampiyonluğun favorisi Milwaukee Bucks!

Haberin Devamı

Dünya basketbolunun en iyi ligi olarak gösterilen NBA’de bu sezon da birçok ekip şampiyonluk için mücadele verecek. Lig başlamadan önce İddaa Risk Yönetimi tarafından açılan oranlara göre sezonun en büyük şampiyonluk adayı, Giannis Antetokounmpo’nun ekibi Milwaukee Bucks. İşte şampiyonluk oranları…

Milwaukee Bucks – 4.40

Boston Celtics – 4.60

Denver Nuggets – 5.40

Phoenix Suns – 6.50

Los Angeles Lakers & Golden State Warriors – 12.00

Normal sezon MVP oranları…

Nikola Jokic – 5.50

Luka Doncic – 6.60

Giannis Antetokounmpo – 7.00

Joel Embiid – 9.20

Jayson Tatum – 9.40

Normal sezon Sayı Kralı oranları…

Joel Embiid – 4.20

Shai Gilgeous-Alexander – 4.50

Luka Doncic – 4.70

Giannis Antetokounmpo – 5.60

Jayson Tatum – 9.00

NBA’de maçların coşkusunu siz de hemen Misli’ye üye olarak doya doya yaşayın! Ayrıca Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.