NBA NBA yıldızı Jimmy Butler, Ömer Faruk'a hayran kaldı! 'Kanıtladı'

NBA yıldızı Jimmy Butler, Ömer Faruk'a hayran kaldı! 'Kanıtladı'

17.01.2022 - 13:03 | Son Güncellenme:

Milli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven performansıyla NBA yıldızlarının dilen düştü. Önceki gün Shaq O'Neal Ömer Faruk'u överken bu sefer takım arkadaşı Jimmy Butler da bu performansa kayıtsız kalamdı.

NBA yıldızı Jimmy Butler, Ömer Faruka hayran kaldı Kanıtladı

Ömer Faruk Yurtseven, NBA'de fark yaratmaya devam ediyor. Milli basketbolcunun performansı ise NBA efsanelerinin diline düştü.

Haberin Devamı

Shaq O'Neal'ın rekorlarını kıran Yurtseven son olarak Heat'in 76ers'a kaybettiği maçta 22 sayı, 11 ribaundla double-double yaptı. NBA'deki performansıyla dikkatleri çeken 23 yaşındaki sporcu, NBA'de çift haneli ribaunt alma serisini ise 14 maça çıkararak önemli bir başarıya daha imza attı.

Ömer Faruk Yurtseven'in başarısına Miami Heat'in önemli oyuncularından Jimmy Butler'da kayıtsız kalmadı.

Takım arkadaşının performansını öven Butler, "Lige ait olduğunu kanıtlıyor. Bence ligi uyaran, dikkat çeken performanslara imza atıyor. Ribaundları toplayışı, savunması, kesinlikle skorerliğini de bu noktada dahil etmek lazım… Bu mantaliteyle devam etmesini istiyorum. Bam’in (Adebayo) dönüyor olmasını anlıyorum ancak bu demek değildir ki aynı performansını sürdürmesin. Zamanının tekrar geleceğini bilmesi gerek." dedi.

Haberin Devamı

Los Angeles Lakers ve Miami Heat'le şampiyonluklar yaşayan Shaq O'Neal da milli basketbolcuya hayranlığını dile getirmişti.

Shaq, "Bu çocuğu sevdim. Büyük bir yüreği var. Şu an Embiid'i mahvediyor. Onu daha önce izlememiştim ama oyun stilini çok beğendim." yorumunu yapmıştı. (Ntv)