Trabzonspor Ne kadar forma, o kadar başarı

Ne kadar forma, o kadar başarı

25.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un genç yeteneği Yusuf Yazıcı, Yanal’a net mesajlar gönderdi, “Daha fazla forma şansı bulup, daha çok şey yapmak istiyoruz. Hocamız bizim için en doğru zamanı biliyor” dedi.

Ne kadar forma, o kadar başarı

Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’un hafta arası Kızılcabölükspor’u 5-0 yendiği maçta 2 gol ve 3 asiste imza atan genç yetenek Yusuf Yazıcı forma şansı bulduğu ölçüde takıma faydalı olacağına inanıyor.

Haberin Devamı

Doksan dakika sahada kaldığı kupa karşılaşmasına damgasını vurmayı başaran 19 yaşındaki futbolcu attığı 2 şık golün yanı sıra Mustafa Yumlu, Güray Vural ve Abdülkadir Ömür’ün gollerine yaptığı asistlerle alkışları toplamıştı. Geçen sezonda da Çaykur Rize maçında 2 gol ve 2 asist yapan Yusuf Yazıcı kendisi için en güzel şeyin gol ve asist olduğunu söyledi.

Daha fazla görev almak istediğine vurgu yapan Yusuf, “İnşallah daha çok forma şansı bulup, daha çok şey yapmak istiyoruz. Hocamız bizim için en doğru zamanı biliyor. Hocamıza çok güveniyorum ve sabrediyorum. Zaman geçtikçe çok güzel şeyler olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Ümit Milli Takım’da da forma giyen bordo-mavili futbolcu, Süper Lig dahil olmak üzere kariyerinde forma giydiği 135 maçta 29 gol attı. Genç yıldız adayının Trabzonspor’la 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.