Fenerbahçe Ne yaptın hocam?

Ne yaptın hocam?

15.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

F.Bahçe Yönetimi, Alanyaspor maçı sonrası geleceği ile ilgili karar verdiğini söyleyen ve bunu yönetimin açıklamasını isteyen Teknik Direktör Advocaat’a tepki verdi.

Ne yaptın hocam

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat yönetimi bir hayli kızdırdı... Hollandalı hocanın, Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası sorulan soru üzerine geleceğiyle ilgili yaptığı açıklamalar yönetimin keyfini kaçırdı.

Haberin Devamı

Sezon sonu için bir karar verdiğini ve bunu yönetime ilettiğini belirten Advocaat’ın konuyla ilgili gerekli açıklamayı yönetimin yapmasının daha doğru olacağını söylemesi gündemi değiştirdi. Yöneticilerin bu ifadelerden oldukça rahatsızlık duyduğu bildirildi.

Yönetim son üç resmi maçı kazanan ve tekrar mücadeleye kaldığı yerden devam eden takımın bu açıklamalardan olumsuz etkilenmesinden çekiniyor. Takım ve camia tüm konsantrasyonunu lig ve kupaya vermişken, galibiyetler de gelirken bu çıkış yöneticilere göre motivasyonunu bozabilir. Yönetimin kendi içinde yaptığı bu değerlendirmeyi Hollandalı teknik adama da aktaracağı ve maç sonu açıklamalarında saha içine odaklanmasını isteyeceği ifade edildi.