Futbol Necla Güngör Kıragası: İyi bir rakibin geleceğini biliyorduk!

Necla Güngör Kıragası: İyi bir rakibin geleceğini biliyorduk!

05.03.2024 - 19:19 | Son Güncellenme:

A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, 2025 Avrupa Şampiyonası'nda kura çekiminin gerçekleşmesinin ardından konuştu.

Necla Güngör Kıragası: İyi bir rakibin geleceğini biliyorduk

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 2025 Avrupa Şampiyonası'ndaki rakipleri belli oldu. A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası kura çekimini değerlendirdi.

Haberin Devamı

Gruptaki rakiplerinden İsviçre'yi yorumlayan Necla Güngör Kıragası, "Birinci torbadan iyi bir rakibin geleceğini biliyorduk. Rakibimiz İsviçre, kendini kadın futbolunda ispat etmiş, sürekli üstlere oynayan; Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası'nda sürekli yer alan bir ülke. İsviçre ile oynayacağımız maçlarda edineceğimiz deneyim, bizim için çok kıymetli olacaktır" dedi.

Türkiye ile Azerbaycan arasında yıllardır süren dostluk ve kardeşliğin baki olduğunu belirten Necla Güngör Kıragası, "Kendileriyle bugüne kadar çok sayıda hazırlık maçı yaptık. İki ülke birbirini çok iyi tanıyor. Bu sebeple rakiplerimizden bir tanesini iyi biliyor olmak, bizim adımıza güzel bir avantaj. Macaristan da kendi değerini ortaya koyan, oynadığı futbolla göze hitap etmeye çalışan; belirli sistemlerin üzerinde emek veren bir takım. Şimdi rakiplerimiz üzerine analizler yapacağız. Bu turnuvanın gelecek adına ülkemizdeki kadın futbolunu daha da yükselteceğine inanıyorum. Hepimize tekrar hayırlı, uğurlu olsun" diyerek sözlerini noktaladı.

Yazarlar