Trabzonspor Nenad Bjelica: Asla pes etmeyeceğiz

Nenad Bjelica: Asla pes etmeyeceğiz

02.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Bjelica, ülkesi Hırvatistan’da verdiği röportajda “Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ile mücadele etmek zor. Ama asla pes etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Nenad Bjelica: Asla pes etmeyeceğiz

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, ülkesi Hırvatistan’da bir röportaj verdi. Tecrübeli çalıştırıcı baskı yaşayıp yaşamadığı sorusuna, “Baskı hissetmiyorum çünkü hiçbir şey anlamıyorum. Dinamo’da da baskı var ama Osijek benim için en zoruydu. 19 milyon eurodan aldığım takımı 36 milyonda bırakmıştım. Stat masrafları 40 milyondan 80 milyon euroya çıktı” cevabını verdi.

Haberin Devamı

Türkiye ile ilgili konuşan Bjelica, “Her sözümün ve hareketimin arkasındayım. Evet; Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ile mücadele etmek zor. Ama asla pes etmeyeceğiz. Çünkü benim çalıştırdığım takım hiçbir zaman pes etmez. Kadromuza yapacağımız bir kaç takviye ile daha iyi duruma gelebiliriz. Şimdi hedefimiz oyuncu maaş bütçesini azaltmak. Dinamo’dayken 60 milyon euroluk bir bütçe yakalanmıştı. Duygusal bir insanım, evet. Türkiye’de insanlarla geçinebilmek güzel” ifadelerini kullandı.

HUGO SESLERİ

Yeni sezon öncesi stoper krizi yaşayan Trabzonspor’un gündemine tanıdık bir isim geldi. Bordo-mavili takımdan, Brezilya ekibi Bahia’ya giden Vitor Hugo’nun Fırtına’ya dönebileceği ortaya çıktı. Brezilya basınında yer alan haberlere göre Hugo’nun, Bahia’da mutsuz olduğu ve takımdan ayrılma düşüncesi olduğu belirtildi. Tecrübeli stoperin Trabzonspor ile iletişime geçtiği ve şartların oluşması halinde geri dönmeye hazır olduğunu ilettiği ifade edildi.

Haberin Devamı