Galatasaray Nevzat Dindar canlı yayında Sacha Boey'a talip olan kulübü ve dev teklifi açıkladı!

Nevzat Dindar canlı yayında Sacha Boey'a talip olan kulübü ve dev teklifi açıkladı!

21.11.2023 - 14:08 | Son Güncellenme:

Milli ara sonrası lig ve Avrupa macerasına tam gaz devam etmeye hazırlanan Galatasaray'da yaşanan son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, canlı yayında değerlendirdi. Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı ekibin kapısını çalacak Avrupa ekibini ve teklifi duyurdu. İşte detaylar...

Milli ara sonrası Alanyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da yaşanan son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, değerlendirdi. 

Haberin Devamı

Skorer Instagram canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Nevzat Dindar, Sacha Boey'a talip olan kulübü ve dev teklifi açıkladı

Nevzat Dindar'ın açıklamaları şu şekilde: 

'MİLLİ ARA GALATASARAY'A İYİ GELDİ'

"Galatasaray milli araya fiziksel ve mental olarak yorgun girmişti. Bu ara fevkalade iyi geldi Galatasaray'a. Özellikle Milli takımlara giden oyuncunun az olması da iyi oldu. Milli aralar genelde büyük takımların kabusu olurdu ama Galatasaray için durum tersine döndü. Bazı oyuncular form tutmak için fırsat olarak kullandılar. Yine sakat oyuncular için de iyi oldu. Mesela Icardi iğneyle oynuyordu ama performansı düşmüştü."

Nevzat Dindar canlı yayında Sacha Boeya talip olan kulübü ve dev teklifi açıkladı

ICARDİ MÜJDESİ

"Beşiktaş maçında sakatlanan Icardi hem Avrupa'da hem de ligde fedakarlık yaparak iğneyle oynuyordu. Bu milli arada Icardi hiçbir yere gitmedi, İstanbul'da kaldı ve tedavisini yoğun şekilde sürdürdü. Bugün, yarın takımla antrenmanlara çıkmasını bekliyoruz."

Haberin Devamı

"Muslera'da da herhangi bir sorun yok, milli takıma gitmedi. Herhangi, bir sorun yok. Kalede olacak."

RIDVAN YILMAZ İDDİALARI

"Bana sorarsan Rıdvan Yılmaz, Galatasaray için risktir bence. Angelino'dan iyi bir oyuncu değil. Bana çok tutarlı gelmiyor.

'SALİH ÖZCAN ÖNEMLİ BİR HEDEF AMA...'

Salih Özcan, Galatasaray için önemli bir hedef. Aynı zamanda Fenerbahçe'nin de ilgilendiği bir oyuncu. Hatta Bayern bile yapabilir. Galatasaray 3'e 5'e bakmaz bonservisini verir ama Salih'in düşüncesi ne? Buraya gelmek gibi bir düşüncesi yok ama Dortmund da satmak istemiyor. Almak kolay değil."

Nevzat Dindar canlı yayında Sacha Boeya talip olan kulübü ve dev teklifi açıkladı

BOEY'E DEV TEKLİF

"Sacha Boey konusunda bir anlaşma yok. Ama sözleşmesi devam ediyor ve belli ki yazın en kötü iyi bişr rakama satılabilir. Aceleci olmaya gerek yok. Boey 2.5 milyon euro istiyor. Netice olarak 1.2, 1.3 kabul ederse sözleşmesi uzatılır.

Bence sürpriz İtalya'dan olacak Inter'in 25-30 milyon bandında Galatasaray'ın kapısını çalacağı söyleniyor. Hem Inter hem de Galatasaray açısından cazip. Ama devre arasında Galatasaray satmayabilir önümüzdeki sezondan itibaren bir anlaşma da yapabilir."

ABÜLKERİM'E ZAM

Haberin Devamı

"Abdülkerim Bardakcı zam istemedi ama Galatasaray yönetimi hak ediyor diye maaşını 30 milyona çıkartacak. Yaz döneminde Abdülkerim için birçok takım Galatasaray'ın kapısını çalar. Almanya ve Bayern maçları sonrası Abdülkerim'in piyasası yükseldi."

'KEREM 10 NUMARA POZİSYONUNA VEDA EDİYOR'

"Kerem 10 numara pozisyonuna veda ediyor. Kerem'in sol açıkta daha iyi performans göstereceğini düşünüyor Okan hoca. Kerem solda oynadığında skorer kimliğini daha iyi yansıtıyor ve kendisini daha iyi hissediyor."

Nevzat Dindar canlı yayında Sacha Boeya talip olan kulübü ve dev teklifi açıkladı

'G.SARAY ZANİOLO'DAN ZARAR ETMEZ'

"Zaniolo'nun geri geleceği ile ilgili bir bilgim yok. Ama Galatasaray Zaniolo'yu artık satar. Galatasaray Zaniolo'dan zarar etmez. Biraz Kim Min Jae'ye benzetiyorum Zaniolo'yu bir proje gibi. Zaniolo için sonraki adım belki de daha büyük bir takım olacak. Türkiye'ye geri döneceğini sanmıyorum."

'MİLLİ ARA NDOMBELE'YE YARADI'

"Milli ara Ndombele'ye yaradı. Sanki bu arayı bekliyormuş gibi. İnsanlar fiziksel haline bakarak yargılıyorlardı ama onun yapısı böyle. Onun sorunu biraz daha mentaldi. Bugüne kadar bildiklerimizi unutturacak bir Ndombele'ye hazır olun."

Haberin Devamı