Galatasaray Nevzat Dindar: Okan Buruk yanlış yaptı! Galatasaray'da iki isim kadroda yok

Nevzat Dindar: Okan Buruk yanlış yaptı! Galatasaray'da iki isim kadroda yok

12.03.2024 - 15:26 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Kasımpaşa'ya konuk olacak Galatasaray'da yaşanan son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar canlı yayında değerlendirdi. Sakatların son durumu hakkında bilgi veren Dindar, teknik direktör Okan Buruk'un açıklamasına da değindi.

Süper Lig'de Kasımpaşa'ya konuk olacak Galatasaray'da son gelişmeleri Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, canlı yayında Nergis Aşkın'a değerlendirdi.

Haberin Devamı

'YERLİ FUTBOLCULAR 'DAYI' DİYE SESLENİYOR'
Alman kulübü 10'dan başladı, 8'e indi. Kerem Demirbay biraz diretince 3'e kadar indi. Diğer kulüplerden teklifler vardı. Buna rağmen Galatasaray'a geldi. Saha ortasında çocuklarıyla üçlü çektirdi.

Kerem Demirbay başlarda problem yaşadı. Türkiye'de futbola ayak uydurmakta yaşanan zorluktu. Kerem Demirbay'ın baştaki tedirginliği üzerinden attı. Bu tamamen öz güvenle alakalı.

Nevzat Dindar: Okan Buruk yanlış yaptı Galatasarayda iki isim kadroda yok

Icardi tarafından Kerem'e penaltının bırakılması tesadüfi değil. Yerli oyuncular arasında kendisine 'Dayı' lakabı ile çağrılıyor. Muslera , Icardi, Zaha, Torreira ile çok iyi diyaloğu var. Kendisini bu insanlara dinletebiliyor. İletişimi kuvvetli. Takımın süperstarı, hat-trick için penaltıyı ona bırakabildi.

Haberin Devamı

'KAAN AYHAN NETLEŞMEDİ'
Okan hoca iki günlük izin verdi. Rize maçı öncesi de aynı izin verilmişti. Yoğun fikstürden geçti Galatasaray. 40 küsur maç oldu şimdiden. Okan hoca bu işleri iyi biliyor. Kaan Ayhan durumu korkulduğu gibi değil ama Kasımpaşa maçı netleşmedi. Oynayacağını zannediyorum

'DAVİNSON VE ABDÜLKERİM YOK'
Davinson ve Abdülkerim Kasımpaşa maçında oynaması zor. Birinci derece zorlanma var. Riske edilmeyecek. Rize maçında iyi oynayan Berkan ve Nelsson'u stoperde göreceğiz.

Nevzat Dindar: Okan Buruk yanlış yaptı Galatasarayda iki isim kadroda yok

'FENERBAHÇE'YE BASKI YARATACAK'
Serge Aurier muhtemelen milli ara sonrası takım kadrosunda olacaktır. Trabzonspor maçı var Fenerbahçe'nin. Kasımpaşa maçı Fenerbahçe'ye baskı yaratacaktır. Galatasaray'ın puan avantajı var. Evinde oynayacak derbiyi.

'OKAN HOCA YANLIŞ YAPTI'
Hakemlerden sezon başından bu yana dert yanan bir Galatasaray'da bence Okan hocanın sözleri aleyhine kullanıldı. Okan hoca yanlış yaptı. 'Hakemlere güveniyoruz' sözleri çarpıtıldı. Galatasaray kulübü yabancı hakem konusunda hata yaptı. Sanki Türkiye'deki hakemlerden memnunuz algısı yaratıldı. Okan hocadan düzeltme bekliyorum.