Nevzat Dindar

Nevzat Dindar

nevzat.dindar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Galatasaray, Gaziantep’te dağıldı. Hafta içi Barcelona’ya elenerek Avrupa’ya veda eden Cim-Bom’un ligdeki istikrarsız tablosu devam ediyor. Aslan, 6 haftadır galibiyete hasret kalan Gaziantep karşısında öne geçmesine rağmen sahadan 3-1 yenilgiyle ayrıldı.

Domenec Torrent oyuncu tercihleriyle yine tartışılırken, değişikliklerde geç kalması dikkat çekti. Sarı-kırmızılılar bu sene 12 milyon euro bonservisle transfer ettiği Rumen oyuncular Cicaldau ve Morutan’da hayal kırıklığı yaşarken dün Gaziantep’in Rumen futbolcusu Maxim ise adeta ders verdi. Maxim 2 asist, 1 gol ile şov yaptı.

Haberin Devamı

24’te Kitsiou’ya karşı karşıya pozisyonda Muslera gol izni vermedi. 34’te Kerem Aktürkoğlu’nun fantastik çalımı ile başlayan atakta Morutan’ın savunmaya takılan şutunda topu önünde bulan Gomis sol ayağıyla ağları havalandırdı: 0-1.

44’te Berkan ile gole yaklaştı Galatasaray ama Günay başarılıydı. 45+4’te serbest vuruşta arka direkte Djilobodji gelen ortaya bekletmeden vurdu ve devre 1-1 bitti. 65’te Emre’nin şutunda Günay soluna iyi uzandı. 71’de Berkan’ın Figueiredo’ya yaptığı harekete hakem penaltı verdi. Maxim takımını öne geçirdi: 2-1.

75’te Kerem’in pasında Gomis net fırsatı harcadı. Maxim 81’de ise Figueiredo’ya harika bir asist yaptı ve karşılaşma 3-1 sona erdi.