Nevzat Dindar

Nevzat Dindar

nevzat.dindar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Galatasaray kazanırken çok şey kaybetti! Cim-Bom, yeni sezona Giresun’da 3 puanla “merhaba” derken yaşanan bir sahne galibiyete gölge düşürdü.
Dakikalar 60’ı gösterdiğinde kendi takım arkadaşına acımasızca saldıran Marcao bir çuval inciri berbat etti. Sadece ‘sus’ dediği için takım arkadaşından bu tepkiyi gören genç Kerem’in yüz ifadesi ve yaşanan çirkin tablo Galatasaraylılar’a “Keşke kazanmasaydık da bu sahne yaşanmasaydı” dedirtti.
Herkes üzüldü. Giresun taraftarı bile alkışlayarak moral vermek istedi Kerem’e... Marcao, Giresun’da bombayı teknik ekip ve yönetimin kucağına bıraktı!
44 yıllık özlemin ardından lige çıkan Giresunspor maça fena başlamadı. Çotanaklar ilk bölümde final pasları hariç etkindi. Galatasaray, 30 dakikalık bu görüntünün ardından toparlandı. 31’de Taylan’ın harika ara pasında iyi hareketlenen Feghouli’nin vuruşunda Okan’dan dönen topu Diagne boş ağlara gönderdi: 0-1.
39’da Boey’a yapılan penaltının başına Diagne geçti. Senegalli forvetin vuruşunu eski takım arkadaşı Okan çıkardı.
45+2’de Galatasaray, VAR kontrolü sonrası bir penaltı daha kazandı. Hüsamettin’in Diagne’yi düşürmesine hakem Erkan Özdamar kontrol sonrası penaltı verdi ve Giresunlu futbolcuya da kırmızı kart gösterdi. Bu kez beyaz noktanın başına Cicaldou geçti. Rumen futbolcu ilk maçında gol atan oyuncular kervanına eklendi: 0-2.
60’ta önce Kerem, sonra da Annholt ile gole yaklaştı sarı-kırmızılılar. 64’te Marcao’nun sahalarda ender görülecek kırmızı kartı ile iki takım da 10 kişi tamamladı kalan bölümü...
Fatih Terim hafta içindeki Avrupa maçını düşünerek değişikliklere gitti. Maç Galatasaray’ın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.