Nevzat Dindar

Nevzat Dindar

nevzat.dindar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Galatasaray düşme potasına doğru hızla yaklaşıyor. Çalkantılı günler geçiren sarı-kırmızılılar kan kaybetmeye, puan dağıtmaya devam ediyor. Aslan’ı yenenler kervanına dün de Kasımpaşa eklendi. 
Yeni hocası Domenec Torrent yönetiminde ikinci maçını da kaybeden sarı-kırmızılılarda NEF Stadı’nda tribündeki taraftarlar hem yönetimi hem de oyucuları protesto etti.
Torrent her maç hatalı gol yiyen İsmail Çipe’ye yine 11’de şans verirken sarı-kırmızılı futbolcuların yeni oyun planına uyum sağlayamadığı gözlendi. Torrent’in Alpaslan ve Aanholt gibi isimleri orta alanda oynatması ise sürpriz diğer tercihleriydi. 
Beklendiği gibi Galatasaray kötü, Kasımpaşa iyi başladı. Son haftaların formda takımı Kasımpaşa ilk 7 dakikada iki farklı öne geçebilirdi. Galatasaray’daki uyum sorunu ciddi problemler yarattı. 
Buna rağmen sürpriz bir golle öne geçti sarı-kırmızılılar. Kasımpaşa önde yakalanırken geçiş hücumunda Halil Dervişoğlu topu iyi sürdü ve 39’da Galatasaray’ı öne geçirdi. Devrenin sonunda ise Donk eşitliği sağlayan isim oldu. Bu gol paniklemek için yeterliydi! Üstelik tribünlerde de protestolar başlamıştı. 60’ta Umut Bozok klas bir vuruşla Kasımpaşa’yı 2-1 öne geçirdi. NEF Stadı iyice yangın yerine döndü. Artık “Yönetim istifa”, “İmparator Fatih Terim” tezahüratları ile beraber oyunculara ağır küfürler edilmeye başlandı. Kabus gibi gecenin finalinde ise 90+5’te Varga sahneye çıktı: 1-3. Bu sonuçla Galatasaray iyice dibe vururken 23. hafta sonunda ligden düşme korkusunu yaşamaya başladı. Dün gece maçı izleyen dünyaca ünlü futbol adamı Luis Campos belki de kariyeri boyunca yaşamadığı şeyleri bir maçta gördü! M. City ve Real Madrid’e de danışmanlık yapan Campos dün geceden sonra acaba neler düşünmüştür?