Nevzat Dindar

Nevzat Dindar

nevzat.dindar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

NEF Stadı’ndaki 3-2’lik Demir Grup Sivas yenilgisi sonrası Domenec Torrent’in, “Muslera kalesine gelen hiç bir topu tutamadı. 3 kez kalesine top geldi. 3’ünde de kalecilik yapamadı” sözleri, kulüp tercümanı tarafından yumuşatılmış, sadece “Muslera durduramadı” şeklinde çevrilmişti. Dün ise Başakşehir sık sık gelirken, Muslera kalesinde inanılmaz kurtarışlar yaptı. Belli ki Torrent’in sözleri Muslera’yı fazlasıyla motive etti.
Galatasaray kötü oynadığı maçta Barış Alper Yılmaz ile son saniyede galibiyete de uzanabilirdi ama genç futbolcu topu direğe nişanladı. Muhammed ile Berkan’ın pozisyonlarıyla maça başladı sarı-kırmızılılar... 11’de Berkay’ın vuruşunda Muslera sağına iyi uzandı. 32’de Mahmut ile gole yaklaştı ev sahibi ekip. 56’da Berkay’ın kafa vuruşu az farkla auta gitti. 64. dakikada Tolga Cigerci’nin füzesinde Muslera inanılmaz bir kurtarış yaptı. 67’de Trezuguet’in vuruşunda Muslera’dan yine kritik bir hamle geldi. 74’te Boey’un sol ayağıyla şutunda Volkan başarılıydı. İki dakika sonra Gulbrandsen’e gol izni vermeyen ise yine Muslera’ydı.
84’te Gomis ile kaleyi yokladı Cim-Bom. 89’da yakın mesafeden Gulbrandsen’in kafa vuruşunu Muslera çıkardı. Uzatmanın son saniyesinde Barış Alper yakın mesafeden direğe takıldı ve maç golsüz bitti.