Nevzat Dindar

Nevzat Dindar

nevzat.dindar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Galatasaray kan kaybetmeye devam ediyor... 31 Ekim’deki Gaziantep maçından bu yana ligde kazanamayan Cim-Bom dün de evinde Altay’la 2-2 berabere kaldı. 3 puan hasreti 4 haftaya çıkan Aslan’ın 15. hafta sonunda lider Trabzonspor’la arasındaki puan farkı 16’ya yükseldi.
Pinares’in golüyle 1-0 geriye düşen sarı-kırmızılılar Halil ve Diagne’nin golleriyle 2-1 öne geçti. Ege ekibi 86’da Bamba’nın penaltısıyla puanı aldı. Galatasaray ligde bir darbe daha yerken Avrupa Ligi’ndeki kritik Lazio maçı öncesi moraller iyice bozuldu. Geçmişte “8’de kapanır 18’de kapanır” diyen ve bunu başaran Fatih Terim’in ekibinin bu sezon sürekli puan kaybetmesi puan farkının kapanmak yerine daha da artacağı yönünde endişeleri artırıyor!
17’de Pinares’in vuruşunda Muslera çaresiz kaldı: 0-1. Ege ekibi bu güzel golle öne geçti. 30’da Muhammed yakın mesafeden direğe takıldı. 32’de Bamba sağ çaprazdan Muslera’ya takıldı. 34’te Marcao’nun uzun pasında iyi hareketlenen Feghouli topu içeri gönderdi. Halil Dervişoğlu beraberliği sağlayan isim oldu: 1-1. Altaylı futbolcular pozisyonda Halil’in faul yaptığı itirazında bulundular.
53’te Feghouli yakın mesafeden kafayla topu dışarı gönderdi. 58’de net fırsatı harcayan isim Halil’di. 66’da Bamba ile gole yaklaştı konuk ekip. 80’de kornerde Diagne iyi yükseldi ve Galatasaray’ı öne geçirdi: 2-1.
82’de Bamba’nın vuruşunda Muslera’dan kritik bir hamle geldi. 86’da Berkan’ın topa elle müdahalesine VAR kontrolü sonrası penaltı verildi. Bamba skora yine dengeyi getirdi. Kalan dakikalarda sonuç değişmedi ve maç 2-2 bitti.