Nevzat Dindar

Nevzat Dindar

nevzat.dindar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ne yalan söyleyeyim, ağırlıklı olarak maçı Galatasaray penceresinden yorumlamak için koltuğa oturdum. Ne var ki Galatasaray’a dair pek bir şey göremedim!

Oyunun başrolündeki taraf Kastamonuspor’du. 3. Lig ekibi, Süper Lig’deki birçok takımdan daha organize ataklar üretti, izleyenlere keyif verdi.

Galatasaray ikinci devre deyim yerindeyse tel tel döküldü. Bu maç, Cim-Bom’da yıllardan beri süregelen kulübe fakirliğini en iyi anlatan 90 dakikalardan biri oldu. Çünkü şu görüntüsüyle, bedava bile oynamayacak isimler çok iyi paralara Florya’da sağlıklı yaşam için spor(!) yapmaya devam ediyor. Yasin’i bile zorlayacak bir oyuncunun bulunmaması düşündürücü...

Haberin Devamı

Saçlarına gösterdikleri özeni ne yazık ki futbollarına göstermeyen futbolcular olmaya devam ettiği sürece bu sorunlar hep masada bulunacak. Tarık, Koray veya Jem Karacan’ın Galatasaray kalibresinde olmadığını anlatan bir maçtı dünkü mücadele... Hamza Hoca da bu noktada bir özeleştiri yapmalı. Çünkü yönetim kadar bu kadronun oluşmasında O’nun da emeği var!

Sabri fişi çekmiş, Emre Çolak ise vurdumduymazlığa devam ediyor. Rodriguez’in yetenekleri sınırlı, Carole ile Sinan iyi niyetli ama hazır değiller. Özetle Cim-Bom’un sözde 24-25 kişilik kadrosu doldurulmuş, şişirilmiş. Mustafa Denizli’nin işi hiç kolay değil.