Galatasaray Nicolo Zaniolo gerçekleri ortaya çıktı! KAP açıklaması bekleniyor

Nicolo Zaniolo gerçekleri ortaya çıktı! KAP açıklaması bekleniyor

18.08.2023 - 16:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın transferi için Aston Villa ile anlaştığı Nicolo Zaniolo önceki gün İstanbul'dan ayrılarak sağlık kontrolleri ve transfer sürecini tamamlamak üzere İngiltere'ye gitmişti. İtalyan gazeteci Di Marzio, Galatasaray ve Aston Villa arasında yapılan anlaşmanın iptal olabileceğini ve oyuncunun Türkiye'ye dönebileceğini iddia etti. İtalyan futbolcunun transferindeki gerçekler ortaya çıktı.

Nicolo Zaniolo gerçekleri ortaya çıktı KAP açıklaması bekleniyor

Galatasaray'da Nicolo Zaniolo bilmecesi sürüyor. Sarı-kırmızılılar, İtalyan oyuncunun transferi için Aston Villa ile anlaşma sağlamıştı. Zaniolo, Galatasaray'ın Ljubljana ile oynadığı karşılaşmanın ertesi günün sağlık kontrolleri ve transfer görüşmelerini tamamlamak üzere İngiltere'ye gitmişti.

Haberin Devamı

Aston Villa yetkilileri, Nicolo Zaniolo'yu dün sağlık kontrolünden geçirmesine rağmen transferi henüz resmi olarak açıklamadı. Ünül İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Galatasaray ve Aston Villa'nın anlaşmayı bozabileceğini ve İtalyan oyuncunun Türkiye'ye dönebileceğini iddia etti. Zaniolo'daki tüm gerçekler ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Nicolo Zaniolo gerçekleri ortaya çıktı KAP açıklaması bekleniyor

DI MARZIO'DEN ŞOKE EDEN İDDİA: ZANIOLO, TÜRKİYE'YE GERİ DÖNEBİLİR

Galatasaray ve Aston Villa'nın transferi resmen açıklaması beklenirken Gianluca Di Marzio tarafından çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Di Marzio'nun haberine göre Zaniolo'nun Aston Villa'ya transferi iptal olabilir. Habere göre oyuncunun sağlık kontrollerinde bir problem çıktı ve oyuncu Türkiye'ye dönebilir.

Haberin Devamı

Di Marzio'nun haberinde "Nicolo Zaniolo'nun geleceğine henüz karar verilmedi. Galatasaray'la şampiyonluk sevinci yaşayan 1999 doğumlu oyuncu son günlerde Aston Villa'da sağlık kontrollerinden geçti. Bununla birlikte, Birmingham kulübü İtalyan oyuncunun transferini tamamlayıp tamamlamama konusunda henüz nihai bir karar vermedi." denildi.

"ASTON VILLA, GALATASARAY'DAN GARANTİ TALEP ETTİ"

Haberde Aston Villa'nın kariyerinde birçok sakatlık yşaayan Zaniolo'nun transferini bitirme konusunda büyük endişe duyuyor. Aston Villa'nın transferi birkaç saat içinde tamamlayacağı veya oyuncunun Türkiye'ye dönebileceği aktarıldı.

Haberde şu ifadeler yer aldı:

"Zaniolo'nun son sezonlarda geçirdiği çok sayıda sakatlık ve beraberinde gelen yüksek kas sakatlığı riski göz önüne alındığında, Emery'nin Aston Villa'sı Galatasaray'dan garanti talep etti. Aston Villa'nın transferi tamamlama ya da iptal etme kararı önümüzdeki birkaç saat içinde verilecek veya Zaniolo Türkiye'ye dönecek."

Di Marzio'nun yayınladığı bu haberi kısa süre içinde resmi internet sitesinden kaldırması ise dikkatlerden kaçmadı.

FABRIZIO ROMANO: HER ŞEY PLANLANDIĞI GİBİ GİDİYOR

Gianluca Di Marzio'nun bu haberinin ardından Nicolo Zaniolo'nun sağlık kontrollerinden herhangi bir problem olmadığı ve oyuncunun Aston Villa ile resmi sözleşmeyi imzalayacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

Son olarak Fabirizio Romano, Zaniolo'nun tıbbi testlerinde herhangi bir problem olmadığını ve her şeyin planlandığı gibi gittiğini açıkladı.

KAP AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

Di Marzio'nun iddia ettiğinin aksine Nicolo Zaniolo'nun Aston Villa'ya transferi tamamlandı. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar'ın edindiği bilgiye göre gün içerisinde KAP açıklaması yapılacak.

GALATASARAY VE ASTON VILLA ANLAŞMA SAĞLADI

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılılarda kısa sürede kendini kanıtladı. Roma'daki futboldan uzak görüntüsünden hızlı şekilde kurtulan İtalyan oyuncu Roberto Mancini tarafından milli takıma da davet edilmişti.

Galatasaray'da sezon başı hazırlıklarına başlayan Zaniolo, Zalgiris ile oynanan ilk maçın ardından geçirdiği sakatlık sebebiyle sahalardan uzak kalmıştı. Zaniolo, Ljubljana ile oynanan iki maç ve Kayserispor'la oynanan karşılaşmalarda da kadroya alınmamıştı.

Sarı-kırmızılılar, Zaniolo'ya talip olan Aston Villa ile her konuda anlaşma sağlamıştı. Henüz transfer resmi olarak açıklanmasa da Aston Villa'nın zorunlu satın alma opsiyonuyla Zaniolo'yu renklerine bağlayacağı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Aston Villa'nın kiralama bedeli olarak Galatasaray'a 5 milyon euro ödeyeceği Zaniolo'nun İngiltere'de 30 maça çıkması durumunda ise zorunlu satın alma opsiyonunu devreye gireceği iddia edildi. Zaniolo 30 maça çıkarsa Galatasaray  22.5 milyon Euro daha kazanacak. İddialara göre Galatasaray ve Aston Villa arasında yapılan anlaşmada ekstra 15 milyon euroluk bonus maddeleri de yer alıyor.

Galatasaray ve Aston Villa arasında yapılan anlaşmanın mali detayları kısa süre içerisinde KAP'a bildirilecek ve net rakamlar belli olacak.

Nicolo Zaniolo gerçekleri ortaya çıktı KAP açıklaması bekleniyor