Galatasaray Nicolo Zaniolo için dev ısrar! Galatasaray'dan çılgın talep

Nicolo Zaniolo için dev ısrar! Galatasaray'dan çılgın talep

06.04.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Aston Villa'ya kiralık olarak gönderdiği Nicolo Zaniolo için Serie A devinin ısrarcı olduğu öğrenildi. Serie A devinde yeni sportif direktörün ilk hedefininin Nicolo Zaniolo olacağı aktarıldı.

Nicolo Zaniolo için dev ısrar Galatasaraydan çılgın talep

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın sezon başında şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla Aston Villa'ya kiralık olarak gönderdiği Nicolo Zaniolo ile ilgili çarpıcı bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Aston Villa'nın satın alma opsiyonu maddesini kullanmasının beklenmediği yıldız futbolcuya ülkesinden bir takımın talip olduğu belirtildi. Di Marzio'nun haberine göre; Napoli, Nicolo Zaniolo'yu transfer listesine dahil etti.

Nicolo Zaniolo için dev ısrar Galatasaraydan çılgın talep

Napoli'nin yeni sportif direktörü olmaya hazırlanan Giovanni Manna'nın transfer listesindeki ilk oyuncunun Nicolo Zaniolo olduğu kaydedildi. Napoli'nin sezon sonunda yıldız futbolcu için resmi adımları atacağı vurgulandı.

Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo için hedeflediği bonservis bedelinin 20 milyon euro civarında olduğu aktarıldı.

Nicolo Zaniolo sezon başında kiralık olarak transfer olduğu Aston Villa'da 33 mücadelede forma şansı buldu. İtalyan yıldız bu karşılaşmalarda 3 gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

24 yaşındaki on numaranın Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Nicolo Zaniolo'nun güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

Nicolo Zaniolo için dev ısrar Galatasaraydan çılgın talep

Genoa altyapısında futbola başlayan Nicolo Zaniolo daha sonra Fiorentina altyapısı, Entella altyapısı, Inter altyapısı ve Roma'da oynadı. Galatasaray, 2022-2023 sezonu devre arasında Nicolo Zaniolo'yu 15 milyon euro karşılığında renklerine bağladı.

Aston Villa, sezon başında İtalyan yıldızın kiralanması karşılığında Galatasaray'a 5 milyon euro ödedi. Nicolo Zaniolo'nun bir sonraki kesin transferinden elde edilecek kardan yüzde 20 pay Roma'ya verilecek. İtalya Milli Takımı'nda 19 mücadelede süre alan Nicolo Zaniolo, 2 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar