Turkish Airlines EuroleagueNigel Hayes-Davis'ten ayrılık sorusuna yanıt

Nigel Hayes-Davis'ten ayrılık sorusuna yanıt

12.05.2025 - 16:20 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Beko formasını terleten Nigel Hayes-Davis, "Burası evim ve ben evimdeyim. Türkiye Ligi maçına ve Abu Dabi’de oynayacağımız maçlardaki hedeflerime odaklıyım" dedi.

Nigel Hayes-Davisten ayrılık sorusuna yanıt

Fenerbahçe Beko, Final-Four öncesi medya günü düzenlendi. Medya gününde Fenerbahçe Beko forması giyen Nigel Hayes-Davis basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

Hayes-Davis, "Hedefimiz Marko’nun söylediği gibi Final-Four’du. Abu Dabi’ye sağlıklı şekilde gitmek istiyoruz" dedi.

Taraftarların kahraman benzetmesi yapması hakkında tecrübeli oyuncu, "Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos maçı olacak. Bu şekilde düşünerek maça gitmemiz gerek. Başantrenörümüz de aynı şeyi söylüyor. Kahraman gibi değil takım olarak gideceğiz ve bu takım oyunu" ifadelerini kullandı.

NBA hakkında sorulan soruya da Nigel Hayes-Davis, "Son birkaç yıldır aynı şekilde cevap veriyorum. Burası evim ve ben evimdeyim. Türkiye Ligi maçına ve Abu Dabi’de oynayacağımız maçlardaki hedeflerime odaklıyım. Başka bir şey düşünmüyorum" dedi.

Nigel Hayes-Davis, Final-Four maçı için ribauntların ve kazanılan topların galibiyet için etkili olacağına inandığını söyledi.

KEŞFETYENİ
Nefesler kesildi! O Ses Türkiye 2025 şampiyonu belli oldu
Nefesler kesildi! O Ses Türkiye 2025 şampiyonu belli oldu

Cadde | 12.05.2025 - 00:54

Beyazıt Öztürk, Hadise, Gökhan Özoğuz ve Melike Şahin’in jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye’de büyük finali yapıldı.

Yazarlar