Beşiktaş Nihat Kahveci: Giovanni van Bronckhorst gelse ne olur?

Nihat Kahveci: Giovanni van Bronckhorst gelse ne olur?

06.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya 3-1'lik skorla mağlup olduğu maçı Nihat Kahveci yorumladı.

Nihat Kahveci: Giovanni van Bronckhorst gelse ne olur

Süper Lig'in 19'uncu haftasında Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de Kasımpaşa'ya 3-1'lik skorla yenildiği mücadeleyi değerlendirdi. Beşiktaş'ın Kasımpaşa maçı performansı hakkında konuşan Nihat Kahveci şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Bol pozisyonlu bir maç izledik. Kasımpaşa’yı da tebrik ederim. Kasımpaşa deplasmanda hem ofansif hem de defansif anlamda işini çok iyi yaptı. Beşiktaş’a takım demeye dilim varmıyor. Beşiktaş’ta her şey kötü. Konferans Ligi kötü, Süper Lig maçları kötü, şu an hoca konuşuluyor ve sezon başından beri hoca değiştiriyor. Şu an gelecek hoca beşinci hoca olacak. Beşiktaş’ın yaptığı güzel bir şey var. Beşiktaş güzel yeniliyor. Bir takımın iç sahada oynadığı 3 maç 3-1 nasıl bitebilir? Fenerbahçe, Alanyaspor, Kasımpaşa 3-1 bitti. Bu kadar mı olur. Tribüne giden, ekranları başında Beşiktaş’ı izlemeye çalışan 1 kişi de dahi olsa Beşiktaş izlenilir."

Semih Kılıçsoy'u mücadelesi nedeniyle tebrik eden Nihat Kahveci, "Hasan Arat’ın yerinde olsam içeriden birkaç oyuncu seçerim, bir tane otelle de anlaşırım karşılığında taraftara tatil hediye ederim. En azından bu sezonu unuturlar. Bu takım benim bile yorum tarzımı değiştirdi. Bu kadar mı kötü oynanır. Semih Kılıçsoy kardeşime de helal olsun. Semih kramp girdiği için çıktı. Bir insana neden kramp girer? Mücadeleci ve özverili oynadığı için. Semih’in o açıdan attığı golü tebrik ediyorum. Keşke etrafındakilerde biraz oynasalar da daha iyi performans gösterirsin" diye konuştu.

Haberin Devamı

Giovanni van Bronckhorst'la ilgili değerlendirmelerde bulunan Nihat Kahveci, "Bu takıma Giovanni van Bronckhorst gelse ne olur? Gelirse de helal olsun. Bu takıma hoca gelmez. 11 Ocak’ta transfer sezonu açılıyor. Beşiktaş kaç tane oyuncu alabilecek? Ekonomik olarak durumun ne? Devre arası oyuncu almak zor iştir. Yeni yönetim geldi ama onları da suçlayamazsın. Yine de yeni yönetimden bir dokunuş bekliyorum. Muleka sağ açıkta oynadı, forvette oynadı ama bir şey olmadı, Rashica’nın bir tane asisti var onun dışında başka bir şeyi yok, rakibi ısıran Gedson’a ne oldu? Salih, Kuntz döneminde 'Ben milli takımı hak ediyorum beni niye aramadılar' dedi. İyi ki de aramamışlar. Beşiktaş’ın orta sahası bugün yoktu" dedi.

Yazarlar